Witam mam świadomość że ten temat był wałkowany, ale w natłoku kart graficznych nie mam pojęcia co mam wybrać. Więc zaczynając w tej chwili posiadam Gigabite Radeon 9550 któremu podmieniłem biosa i w tej chwili jest 9600 zegary mam podkręcone procek na 450mhz a pamięci na 240mhz, ale z wydajnosci w grach nie jestem z niej zadowolony dlatego mam wielka ochotę ją wymienić
i tu mam do was prośbe o pomoc w wyborze karty. Na koniec jeszcze podam konfig kompa. Pozdrawiam i dziękuje za wszelka pomoc.
“Dziękuje Koledzy za rade.i podpowiedzcie jaka kupić.”
Jeżeli do 200 to jak już było wyżej powiedziane co byś jeszcze chciał ??
Ja na twoim miejscu jeżeli już tak bardzo chcesz kupować kartę na AGP nie masz kasy na nowego kompa i nie chcesz się w niego pakować to zadowoliłbym się Radkiem Sapphire 9800Pro(8 potoków) za 100zł - przynajmnie FarCry na nim lepiej chodzi niż na 7300GT
maniek chyba zapomniałeś że Radeon 9800 nie obsługuje DirectX 9.0c. a 6600GT i 7300GT owszem tak. Wydajność 6600GTi 7300GT jest całkowicie wystarczająca do FarCry na “wysokich detalach”.
Panowie chcial bym tylko zeby ktos mi polecil karte z stronki allegro ktora wczesniej podalem, kasy na kompa mi szkoda odrazu mowie dlatego chce na karte graficzna przeznaczyc gora 200zl a co do Far Cry gram na srednich detalach i mnie to zadowala. Tylko kurwec na tej karcie i na wyzej wymienionej plycie mam gorsze wyniki w 3dmarku03 niz na procku p4 1500mhz i to mnie strasznie dobija. Wira napewno nie mam bo ten komp mi służy tylko do grania i nie jest podlaczony do netu. Pozdrowionka
Nie robi mi to zadnej roznicy karte juz zamowilem jutro jade po odbior z tym ze zaznaczylem kolesiowi przez telefon ze jesli nie zobacze roznicy w wydajnosci to moge ja zwrocic o dziwo sie zgodzil. Dziekuje za pomoc.