na polskich serwach (cs 1.6, source) mam pingi max 45.
NA UK max 25.
Zero ograniczeń.
na polskich serwach (cs 1.6, source) mam pingi max 45.
NA UK max 25.
Zero ograniczeń.
A jaki provider?
Ja mam odwrotnie, niż ProTofik: na polskich ping ok. 30, a na angielskich ok. 65
Mam Orange 1Mbit/s.
Bo mieszkasz w polsce
Aaa… Nie zauważyłem, że mieszkasz w Irlandii. Mój błąd
Co w tym dziwnego
Do serwerów krajowych zawsze jest mniejszy ping, jak do zagranicznych
Wiem. Logiczne
Neo 1MB
Multimedia 512 kbps
1,5 Mb/s
prędkość pobierania: 180KB/s
prędkość wysyłania: 30KB/s
Ping na zagranicznych serwerach gier: 50-100 a przy pobieraniu i skype 350 :D:D:D
blueconnect
pobieranie: 3,6 mb/s
wysyłanie: 0,384 mb/s
jeżeli po 17 dniu każdego miesiąca ściągnę więcej niż 1 gb to prękkość pobierania spada do 236,8
ja jak robię speedtesta to zauważyłem że często ograniczają mi prędkość serwery Jedyne gdzie rozwija mi maksymalną prędkość to Londyn i jakieś irlandzkie.
LOL ja dziennie ściągam po 15, 20 GB i jedyne co mnie ogranicza to limit na rapidshare… bo ten co wykupiłem na 500gb mi się skończył…
ja mam neta 20mb/s na kompie podłączonym kablem , na moim kompie z połączeniem bez przewodowym wyciąga max 10 mb/s
To nie dużo - przy 236 kbps można jeszcze działać.
Zgadzam się z postem wyżej. Widziałem raz w umowie na neta jakiejśtam firmy, że prędkość po przekroczeniu transferu spada do 1,1 KB/s! :o
lukasz_xd , współczuje Ci. Mi łapie hsdpa to przy jednej kresce zasięgu mam ponad 1 Mbps
Mam 1 Mega w Neostradzie . Kiedyś naiwnie sądziłem , że to szybki net, a dwa mega to ho ho ! Dziś chciałem pociągnąć sobie demko gry ARMA 2 , jedyne 3 giga lub coś koło tego . 10 godzin ściągania . Teraz i dwa mega nie wydaje mi się specjalnie szybki .
Ja mam 1MB w Neostardzie.