wymiatam
512 Kb/s w Neostradzie. W sierpniu się uwolnię od tego wolnego neta i zmienię na 6 Mb.
UPC Chello sprint 2 MB
haha a co ty sądziłeś że przy 120 kb/s będzie ci się super szybko ściągać? w dodatku 3gb? mi part 100mb z rapidshara sciąga się przy necie 512 60kb/s w 25 minut.
Jak masz transfer 120 kb/s to się ściąga 12 minut.
bez obrazy ale twój komentarz jest taki idiotyczny że normalnie smiać mi się chce.
haha a co ty sądziłeś że przy 120 kb/s będzie ci się super szybko ściągać? w dodatku 3gb? mi part 100mb z rapidshara sciąga się przy necie 512 60kb/s w 25 minut.
Jak masz transfer 120 kb/s to się ściąga 12 minut.
bez obrazy ale twój komentarz jest taki idiotyczny że normalnie smiać mi się chce.
Miałem an myśli to ,że do przeglądania stron i pociągnięcia plików do jednego giga , jeden mega był wystarczający . Ale teraz pliki robią się coraz większe i beda jeszcze większe. Więc i dwa mega nie wydaje mi się specjalnie szybkie . Mam na myśli w miarę komfortowe ściąganie dużych plików . Więc panie kolego tak trudno pojąć taką głęboką myśl ? Wiec nim pomyślisz , że coś jest idiotyczne , zastanów się nad sobą .
10 mb Angielski Virgin Media
1 MB.
1 MB neo
prędkość pobierania: ok. 730 kb/s w dzień, w nocy ponad 2200 kb/s/ - sieć vectra
Ja posiadam internet 1mb w Neostrada TP :? ( ok. 100-120 kb/s [a nie mb jak napisałem ;D]) , lecz nie wiem czy nie namówić rodziców na UPC (tak z 4 mb/s)
Swoją drogą ciekawe czy jest to rzeczywiście taka dobra firma na jaką wygląda…
Pozdrawiam!
ja ma upc i nie mam żadnych zastrzeżeń. Cena/Jakość 10/10
1 mb
hyhy
Z rapida leci 10MB/s
Cena: 67,10zł/miesięcznie.