Jaką macie średnią w tym roku?

3,5 - 3 gim. mogłoby być lepiej ale…

leń!

Ja mam 5,6 w 2 gim :slight_smile: Nie chciała mi postawić 6 z techniki :slight_smile:

jak uważałem na lekcjach to rzadko kiedy dostalem 4 ze sprawdzianu, ten rok olałem, spałem na lekcjach i troszkę się opuściłem :smiley:

hmmm… fajnie :smiley: spałeś i masz średnią 4.5 ;]

tez sie opuściłem, w Igm jakoś chciało mi się troche więcej uczyć ale dzięki wspaniałym nauczycielom straciłem zapał :?

1 liceum, 0 nauki 3,00 :?

a koniec gim 4,5 :mrgreen:

tak jak ja :mrgreen:

przy 0 wkładzie miałem raz coś koło 5,2… ale wtedy uważałem na lekcjach :smiley:

4,27 w III lo, ale nie wiem czy ten temat ma jakiś głębszy sens :stuck_out_tongue: zobaczymy dopiero jak to będzie z wynikami matur :lol:

a jutro są wyniki testów gimnazjalnych

U mnie już w poniedziałek były wyniki ;] (nie, nie myślcie, że się pochwale :P)

no pochwal sie :stuck_out_tongue: nikt się nie będzie śmiać ani cuś :wink:

Zachowanie: nieodpowiednie :stuck_out_tongue:

~4,1 - 2 technikum.

Policzyłem średnią nie mam czym się chwalić.

Ale grunt że zdałem do 2 klasy.

Ejjj a w gimnazjum tez sie liczyc bedzie religia za rok???

O lol jakie średnie , ja mam coś koło 3.4 w 2 LO, swoją drogą to jedna wielka ściema, chyba że macie inny statut szkoly niz ja, u mnie by dostać 6 z czegoś musisz być minimum lauleratem konkursu na szczeblu wojewódzkim a to juz trzeba naprawde wymiatać a nie za byle co 6 hehehe paranoja, gdyby tak było u was to by brakło konkursów i zawodów sportowych w Polsce

Może u mnie dlatego tak jest , że moje jest LO jest juz od kilku lat na początku 2 setki najelepszych LO w Polsce na ponad 1100 takich szkół, ale moge dać sobie ręke obciąć, że prawie 80% jak nie więcej tych 6 co tu wypisujecie to bajka albo 6 która była wstawiona za udział w jakimś bezsensownym konkursie o którym pozą szkołą do której chodzicie nikt nie słyszał ;p

masaqq czujesz się z tym dobrze :stuck_out_tongue: kogo to obchodzi do jakigo LO chodzisz może być to i nawet mega / hiper / wypas/ LO

No dobra ale teraz porównaj sobie wiedze kogos kto ma 3 z mamty w LO z 1 setki a kogoś kto ma 5 z lo z 1050 miejsca, niby powiniem go zniszyć na konkursie, a dostanie z nim takie baty po dupie ze szok i strach patrzeć i tak własnie mamy w naszej RP

Pozatym nie miałem zamiaru ukazanie tego jakie to LO tylko tego , że by dostać 6 trzeba naprawde cos wiedzieć a nie za byle bajer puszczony nauczycielowi masz 6 bo to kompletnie bez sensu, i jak później dzieciaki z takich szkół maja ze sobą równo rywalizowac w drodze do LO skoro jeden miał 6 za nic a drugi ledwo dostał 4 a wie więcej niż ten co ma 6

Ja w 3 gim będę miał coś ponad 4,5 :slight_smile:

4,93

3 klasa LO :stuck_out_tongue:

5,0 w 6 klasie :slight_smile: .

Moim zdaniem wątek zaraz poleci w kosmos :):slight_smile: .