Jaką macie średnią w tym roku?

Ja teraz mam zachowanie bardzo dobre… :mrgreen: choć wychowawczyni mówi, że mogłoby być wzorowe, gdyby nie to, że nie chciało mi się pomagac w różnych pracach szkolnych :mrgreen:

Ja też… :stuck_out_tongue:

2liceum - a moja średnia to 3,2 :frowning: :stuck_out_tongue:

U mnie zachowanie dobre :confused:

A to dlatego że mamy głupio bo na punkty…

Tak jak było kiedyś to było dobrze.

1,0

Wzorowe :smiley:

edit

Ja niestety też mam ten beznadziejny system na punkty ;/

Na szczęście dzięki zawodom mam 23 punkty i zachowanie bardzo dobre (zresztą nauczycielki nie wystawiają zachowania tylko na podstawie tych punktów, ale i tak jest kiepsko).

W tym roku nie chciało mi się uczyć - jednym słowem olałem sobie i mam bardzo słabą średnia bo 3,6 (2 klasa gimnazjum), ale w następnym roku postanowiłem się ostro przyłożyć, ponieważ planuję iść do liceum informatycznego.

u mnie pewnie wz. wyjdzie ale jeszcze nie mam pewności :smiley:

średnia 3,4 2 Klasa technikum gastronomicznego zachowanie poprawne 8) :mrgreen:

Oooo kurde, ale z was naukowcy… :roll:

3,43 - a prawie w ogóle prawie sie nie ucze, tylko jak jest sprawdzian albo cuś to tak z 10-15 min… W 3 gim musze sie podciągnąć… :stuck_out_tongue:

Tak - ja mam 4.9 :wink:

2LO mat-fiz 3,85, nie uczyłem się zbytnio bzdurnych przedmiotów, które na nic mi są potrzebne, ale ważne że z maty mam bardzo mocne 4 bez zdawania :wink:

zachowanie: poprawne ;] bo nie przyszedłem do szkoły jak była wyciczka trzy dniowa. I odrazu wychowawca sie wyżył

średnia 3,8 / 3,9

jakoś w tym roku praktycznie się nieuczyłem… nadodatek połowe ocen mi pozaniżali :evil:

3gm

ja będę miał 4,5 :wink: w porównaniu do ubiegłego roku to tragedia, gdyż miałem 5,0

ja się nigdy nie uczyłem :stuck_out_tongue: chyba, że jakiegoś wiersza na pamięć…

na studiach to raczej ciężko średnią wyliczyć, bo i skala zlekka inna, ale tak przeciętnie to powiedzmy 4 ;-). W liceum to ledwo ledwo 3 ;-). A w gimnazjum to wiecznie czerwony pasek na świadectwie, a jak !

;] jak się zapamięta wrzystko co było na lekcji to można mieć 4…

6-nie uznają a więc 5=6 ;] 4- to trzeba mieć wrzystko wrzystko wyklepane, lub mieć farta.

jeszcze w Igm miałem 4.2(wzorowe) a w II 3,7(dobre) a teraz 3,8(poprawne) ;]

dobrze żę nie ma IV gim bo byś miał nieodpowiednie a dalej to już naganne hehe :mrgreen:

miałbym moze i naganne jak by było więcej 3-dniwych wycieczek :mrgreen: