Chciałbym kupić bezprzewodową mysz z akumulatorem (nie na baterię) Jaką polecacie do 100zł. ?
Używam tylko pionowych Dlatego taką polecam:
https://www.apollo.pl/produkt/bezprzewodowa-mysz-pionowa-delux-m618db-bt2-4g-4000dpi-rgb,230163.html
Ja mam zwykłą G305 z której jestem bardzo zadowolony (w laptopie PC), po prostu korzystam z akumulatorka. Wystarcza na kilka miesięcy. Mam zawsze drugi, naładowany pod ręką i po prostu zamieniam. Myślę, że wbudowany na stałe, to wada. Bo jak zabraknie energii, to trzeba ładować, a jak padnie, trzeba wybebeszyć mysz.
A coś nie pionowych ?
To najlepsze myszki i najwygodniejsze. Raz weźmiesz i potem każdą inna jest nie wygodna Ręka się nie meczy w ogóle w pionowej.
A jak gracie na nich w CS:GO albo w mniej wymagającego LoL-a…
Szpila może być 40 letnim niedzielnym graczem.
jak zabraknie energii, to trzeba ładować
Co do problemu rozładowywania się, to już kiedyś pisano, że można szukać modelu co ma kabel i mysz jest wtedy 2w1 jak gdzieś się upcha kabelek.
Raczej mocno musiałaby się zepsuć taka by padł port USB - rozbebeszanie myszy po gwarancji lub jak gwarant/sklep odmówi naprawy w ciągu 2-3 lat od zakupu i nie ma na nią 5-10 letniej gwarancji.
Mam 40 na karku fakt nie gram w gry jedyna gra w jaką gram to Football Manager zawsze używałem najprostszej myszki dwa guziki i rolka te boczne są mi zbędne a z racji tego ,że mam dość co jakiś czas wymiany baterii postanowiłem zakupić z akumulatorem.
W zwykłych Logitecha np. 185 bateria wystarcza na przynajmniej rok. Akumulatorek nowej generacji podobnie.
Jaki problem jak się chce grać podpiąć kabelek nie koniecznie do USB, ale np do zasilacza w gniazdku. Prądu nie braknie i pograć można.
Mialem Logitech MX Vertical. Kobyła, ale mocno leży w ręce i mimo nie grania, ale sporo używałem to 2-3 miesiące na baterii dawało radę, akumulatorze, Spodobał mi się natec. Wszystko fajnie, ale lądowanie co tydzień wkurzające więc jest na kablu tzn na prądzie. Ma dość długi kabelek USB jak na kabelek do myszki.
Niestety równie fajnych pionowych na kabel nie robią, a szkoda bo bym był chętny gdyby natce zrobil pionowa na kabel.
Na co ci ten akumulator?
Wolisz ładować raz w tygodniu niż raz na dwa czy trzy lata wymienić baterię?
To daj mi porównywalną do tego natec, której link tu dalem, na baterie, pionową. Chętnie rozważę.
Ponowie zapytanie jaką mysz bezprzewodową polecacie do 100zł. z akumulatorem (nie pionową bez bocznych przycisków) czyli prawy, lewy i rolka w zupełności wystarczą. Coś takiego znalazłem tylko ma z boku przyciski. https://www.euro.com.pl/myszy/reinston-mysz-bezprzewodowa-emb01-akum-reinston.bhtml
Jak dla mnie ma słaby akumulator, jak niby używasz tylko godzinę myszy i nie wejdzie w tryb uśpienia to wystarczy na około 20 dni.
To już paluszki mają więcej mocy by wyszło to z 3 miesiące pracy (ze 2160 godzin).
Ktoś się skarży, że ciężko ją ładować bez sprawnego „PC”:
ale na minus to że nadajnik musi być podpięty podczas ładowania żeby myszka działała. posiadam w laptopie tylko 1 pełne usb więc muszę myszkę ładować z innego urządzenia co jest strasznie uciążliwe.
Być może tani PowerBank z marketu pozwala oszukać mechanizm ładowania…
Nie jestem jakimś znawcą a laikiem w tych kwestiach myślałem i myślę ,że z wbudowanym akumulatorem będzie fajniejsza może lepsza ,że nie będę musiał wymieniać baterii tylko co jakiś czas podłącze i się naładuje.
Dell nie ma wbudowanego akumulatora w sobotę oglądałem .
To błędy w opisie
Teraz tak mam już dwie do wyboru jest już postęp ta trust i reinston
Dokładnie tak samo masz z paluszkiem, tylko dłużej trzyma i w trakcie ładowania można korzystać z innego.
Do posiadanej myszki wystarczy dokupić 2 akumulatorki i ładowarkę.