Jak w temacie. Chciałbym się poradzić jaką myszkę najlepiej kupić. Widziałem myszki firmy Logitech, Tracer, Modecom i różnych innych, zastanawiam się też nad kupnem myszki z Logitecha. Więc proszę o rady jaka myszka się sprawdzi w użytkowaniu. Dodam też że obecnie mam myszkę przewodową Logitech, jest ona już długi czas (więcej niż 6lat) i się sprawdza ale zaczyna już coś się w niej psuć bo muszę mocno klikać przyciskiem żeby coś włączyć.
Jeżeli nie do ostrego grania to weź coś bezprzewodowego w tej cenie.
Czy ma być przewodowa czy bezprzewodowa powinieneś odpowiedzieć sobie sam Do czego głónie używasz komputera? To laptop czy zestaw stacjonarny? Kabelkową w tej cenie można dostać nieco lepszą niż bez kabli.
Z kabelkowych niezłe są np. Steelseries Rival 100, choć tutaj pewnie nieco ponad budżetem, A4Tech Bloody Blazing AL90, poniżej 110 zł w profine i sferis.
Jak jesteś przeciętnym użytkownikiem to nawet tańsze bezprzewodowe Logitechy spokojnie dadzą radę, np. M220
To jest zestaw stacjonarny, a komputera używam głównie do przeglądania internetu, grania (nieczęstego) i jeszcze do kilku innych rzeczy.
Ja mam myszkę logitecha i działa już bdb 8 lat
Ze swojej strony polecam Logitech M220 Silent Mouse - idealny sprzęt dla osób pracujących do późna.
Corsair Harpoon
Jakość wykonania
Jakość użytych materiałów
Ergonomia
Dopracowany software
Sensor Pixart PMW3320
Cena
Napewno poleciłbym Ci myszkę z przyciskami dodatkowymi. Czy w grach czy w pracy bardzo przydatne…
Np. zmiana rozdzielczości DPI czy też ‘wstecz i do przodu’. Polecam myszki A4 tech.
Jesli masz kompa stacjonarnego to ja bym wolał myszke przewodową. W podobnej cenie zawsze przewodowa będzie troszkę lepsza. Do lapka wiadomo bezprzewodowa jest wygodniejsza https://www.sferis.pl/mysz-cougar-250m-optyczna-czarna-250m-black-p493819 ta myszka jest całkiem niezła jeśli chodzi jakość do ceny