Jaka poczta?

Zdecydowanie Gmial. :slight_smile: Niezawodny i bezpieczny.

Czasem zdarzają mu się zwisy ale jest to obecnie najlepsze bezpłatne konto mailowe.

Zhadzam się z aju i Myszak w 100%. Obecnie nie ma lepszej skrzynki mailowej. Ja ( mam neostradę ) i do rejstrowania się w różnych forach itp. używam własnie tek skrzytnki a gmail do kontaktów ze znajomymi itp.

Jest najlepszy!

WP - ja mam i sie ciesze, a kichać reklamy jak sie korzysta z thundebirda :wink:

Ja mam w interii i nie narzekam 8) :mrgreen:

Nie wspomninając o tym, że po osiągnięciu ok. 1500 maili (nie podali konkretnej ilości, pomoc techniczna nie była w stanie) poczta nie dochodzi i serwer ją odrzuca i trzeba znaczną część wiadomości skasować, by mieć spokój na jakiś czas - jeśli nie usuwamy wiadomości z webmaila. I nie ma tu znaczenia objętość wiadomości, bo skrzynka nie była nawet zapełniona w 10%. Oczywiście nigdzie o tym głośno nie wspominają.

Żenada

:o z gmailem nie ma takiego problemu. Mam już grubo ponad 4 500 wiadomości na poczcie. Zajęte ~200MB pojemności i wszystko hula aż miło :mrgreen:

Gmail jest dla mnie najlepszą i najszybszą pocztą.

gmail jest najlepszy. żadnych reklam duża skrzynka, automatyczne odświeżanie przy odbieraniu, bardzo szybki - to jest to :slight_smile: polecam

GMail THE BEST!

wp najlepsze. Lepsze niż o2.

(dla ciekawości: nie polecam robić poczty na yahoo)

Nie polecam konta na Onecie , codziennie dostaję po 140 maili typu spam, to się robi powoli męczące, mam jeszcze konto na orange. żadnych problemów, i to samo konto w domenie @neostrada.pl i gmail, z tymi kontami nie miałem problemów

na moim koncie na jawnet.pl nie ma ani jednego spamu, ale to chyba dlatego ze tej skrzynki nie używam

ale za to zbieram spam na poczcie tlenowej, tylko tlen, zawsze tlen :wink:

Gmail, mialem w interii też, ale Gmail jest lepszy

Gmail rządzi! !!

Gmail najlepszy.

Trzeba ziększyć ankiete.

Małe pytanko do GMail-istów.Że jak ktoś mi napisze e-mail to czy mogę go przekazać innym osobom.Jak tak to jak? 8)

U mnie w gmailu służy do tego opcja “PRZEKAŻ”.

U Ciebie pewnie jest tak samo ;]

Ja akurat wole o2. 1 GB to dla mnie wystarczające, a najbardziej nie przepadam za onetem :twisted:

o2 jest the best :smiley: