Nie wiem, np; moja siorka została konsultantką Avonu
Pisz po polsku
Ja stworzyłem stronkę Kurnik.pl i muszę przyznać, że jest z niej całkiem spory zysk.
Udowodnij
Marek Futrega niemiałby trzech ostrzeżeń :x
Ucz sie na razie bo teraz nie masz na pewno za dużych możliwości na pracę pouczysz sie jeszcze i jak skończysz juz sie uczyć masz 10 razy więcej możliwości oczywiście nie mówię ze nic by sie nie znalazło ale to zależy czy by cię ktoś przyjął mojemu koledze udało sie załapać na myjnie ale co z tego ze pracuje jak nie skończył szkoły i gupi jak but no nie dosłownie ale z nie którymi rzeczami ma problemy bo opuścił szkolę bo praca była ważniejsza
Off Topic! :evil:
P.S. Nic Ci nie muszę udowadniać. Tutaj jestem zwykłym użytkownikiem forum.
Przepisywanie tekstów na zlecenie jest też dobrą fuchą. Na początku tak zaczynałem. Można też pracować jako programista “na odległość” (w domu). Miesięczna kwota to około 500zł.
Nie no ja mam zamiar zdobyć spore wykształecenie i nie mam zamiaru rezygnować ze szkoly…i nie chodzi mi tak konkretnie o prace tylko o jakieś niewielkie środki dochodowe z internetu…moze teraz bedzie wam łatwiej…niewiem zeb np. zarobić z 50zl albo 100zl i będę zadowolony…zeby np. posiedzieć wieczorem przy kompie przy czymś i żeby zarobić na tym cos takiego ;p
Złączono Posta : 07.04.2007 (Sob) 12:27
Ale napewno nie stworzyłeś tej stronki całej tylko jakąś niewielką część ;p skąd np. wzieles gry te co tam są?? niby sam je stworzyłeś?? niemożliwe…ale jakiś wkład w tą stronke napewno jest Twoj skoro tak piszesz
Do zrobienia tej strony potrzeba znajomości Javy oraz HTMLa/XHTML’a. Taka stronka jak kurnik.pl jest możliwa do zrobienia przez jedną osobę.
To czy mi wierzycie, że ja to zrobiłem czy nie ja - wisi mi. Jak już mówiłem, jestem tylko zwykłym userem DP.
Co innego strona, co innego wszystko, co jest na niej zawarte + stworzenie wszystkich gier itd. i nie powinieneś mówić, że “stworzyłeś kurnik.pl”, w domyśle cały. Po prostu nie lubię manipulacji, EOT.
no wlasnie…zgadzam sie z BOCZI w 100% ale nie o tym na tym temacie mowa…ktoś ma jakies jeszcze pomysły co do tego??
Pytałeś mnie o przepisywanie tekstów.
Może to być przepisywanie tekstu ze strony, z której nie da się go skopiować, ponieważ treść jest obrazkiem.
A drugi przykład - dostajesz kartki do domu i przepisujesz na kompa.
Jest też takie coś, że poprawiasz błędy (np. dodajesz ogonki).
A myślisz ze znajde coś takiego na stronkach www gdzieś??a może znasz jakąś stronke gdzie by mi dali taką robotę??
no tak to już troche szukałem…myślalem że masz jakiś konkret…
Ja stworzyłem Google, tyle że świstaka zamknęli bo sreberka był kradzione
Nieprawda bo ja je stworzyłem, a dokładnie to jedną stronę która ukazuje się po wpisaniu jakiś słów
Co prawda to prawda, jednak możemy już powrócić do głównego wątku.
Czy możesz pracować tak
http://studentnews.pl/serwis.php?s=87&pok=2531
co mógłbyś robić to co potrafisz, a przy czym pracodawca by cię zatrudnił.