jestem w Plusie. Ale w ostatnim czasie zaczęli mnie oszukiwać i nie chcę dalej z nimi współpracować. Dlatego, jak skończy mi się umowa to chciałbym go zmienić.
Co mi polecacie ? Play, Era, Orange ?
Chodzi mi głównie o tanie smsy, a najlepiej darmowy numer. W 99,99% smsuję. Więc minuty itp to mi niepotrzebne. A czy karta, mix, abonament to mi to lotto
Ja mam Orange. Ta sieć podobno ma najwięcej klientów. Chcesz wiedzieć więcej zajrzyj na ich stronkę. Cennik zależy od tego czy to karta, mix czy abonament…
ja mam orange w zetafonie (czyli to jak na kartę tylko że na umowę na określony czas) i w tej chwili oferta jest ok. w orange było drogo na samym początku jak się zmienili na orange po wszystkie usługi promocyjne polikwidowali teraz jest ok. masz sms po 1 gr do sieci, często darmowe minuty do orange i stacjonarne. Ogólnie jeśli chodzi o ofertę na kartę to jest duży wybór tylko trzeba wybrać coś do siebie i w każdej chwili można zmienić taryfę
Kup sobie najpierw starter pre paid, i z niego przejdź na abonament, a w ramach promocji dla przechodzących z pre paida otrzymasz co miesiąc 500 sms i 50 minut do wszystkich sieci ;]
Przyłączam się do tematu, poszukuję oferty jakieś sieci, może być na kartę albo na abonament, w której za abonament lub doładowanie tylko po to aby utrzymać ważność konta wychodzi 35zł na pół roku, bo ma to być dla mojej matki, a ona i tak nie wykorzysta tych 20zł na miesiąc w przypadku oferty na kartę (nie wiem jak jest w innych sieciach ale chyba jest20zł na miesiąc a ~~50zł na 3 miesiące), w ofertach na abonament się nie orientuję. Chodzi o to że by mieć numer ale jak najmniej płacić z jego utrzymanie, bo ona i tak raczej nigdzie nie będzie dzwonić (albo bardzo mało, bo było by głównie do niej zdzwoniono), mój ojciec w Niemczech kupuje chyba kartę za 10 euro na pół roku i ma spokój, i dokładnie o takie coś mi chodzi.