Tyle się tego teraz narobiło, że człowiek powoli się traci. Z telefonu korzystam niewiele, głównie SMS. Potrzebuję czegoś, czego nie będę musiała doładowywać po 50zł miesięcznie, żeby zachować możliwość połączeń wychodzących. Słuchawkę mam. Co byście polecili?
Play. 30zł daje nielimitowane rozmowy i smsy do play, 29gr/min do innych sieci i 9gr/sms do innych sieci, ważność konta na rok, wspomnianego bonusu na miesiąc. Są też inne oferty, ale z roczną ważnością konta jest jedna. W abonamencie można mieć za 40zł nielimitowane rozmowy i sms/mmsy do wszystkich sieci.
Może Virgin ? Rok ważności konta, bonus 50%, internet 100mb do każdego doładowania, SMS 6groszy.
Play. Internet dostajesz za samo dołądowanie i 10zł/mies za smsy do innych sieci.
Rozważam też Play, dzięki. Virgin jakoś mnie nie przekonuje kolorystyką (żart, też rozważam) A co sądzicie o Nju?
Polecam Play i Formułę 3w1 za 14 co miesiąc jeśli ktoś nie oczekuje mega oferty
Ja polecam Mobile Vikings - za doładowanie 19 zł jest 2000 SMSów do wszystkich sieci i 2 GB Internetu, a cała kwota doładowania zostaje na koncie telefonu.