NeedForSpeed Underground II??
nie
Carmagedon . Gta?
Destruction Derby 2
i
Richard Burns Rally
Toca Race Driver 2
Carmagedon 2 ??
Carmageddon 2 - zaliczam 8)
Dobra to teraz ja zadaje zagadkę o ile sie nie myle :]
Gra powstała pare lat temu (nie pamiętam dokładnie ale chyba 3 lata temu), Gra jest bardzo realistyczna i dość ciekawa. Jeśli dodam że to jest mocny rywal GTA to już będziecie wiedzili o jaką chodzi
Driver :?:
Nie
Dla podpowiedzi mogę powiedzieć ze gra sie toczy w latach 70-80
Mafia?
=D> Brawo
Twoja kolej na zagadkę
ok w tej grze bohaterem jest kobieta, powstało dwa filmy z tytułem tej gry.
pierwsze części wyszły na playstation i zrewolucjonizowały rynek gier. Kobieta jest archeologiem a w grze mamy do czynienia z różnymi zagadkami. kto wie o co chodzi?
Tomb Rider naturalnie
Tomb Rider??
klin odgadł pierwszy, twoja pora klin na zagadke
Hmmmm niejestem zadobry w wymyslaniu zagadek …hmmm .
Pierwsza odslona tej gry ukazala sie na XBOX’a przed rokiem , gra niebyla wogule reklamowana …i co najwazniejsze przed premiera gry ukazal sie film , ktory niezrobil kariery … .
Puzniej doczekalismy sie konwersji na PC gra ma swietna grafike … .
W grze wcielamy sie w lysolca o specyficznym , grubym glosie (chyba kazdy wie o kogo mi chodzi) i naszym zadaniem jest uciec z najbardziej strzerzonego wiezienia w galaktyce …
Jak myslicie , co to za gra ?
Chronicles of Riddick
Tak to jest Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay.
Gra jest niebywala.
Tak piekna grafika, grywalnosci.
Poprostu ta gra to majstersztyk.
Zgadles pierwszy , teraz czas na twoja zagadke
Zgadzam sie z toba Patricko gra jest przepiekna .
Niewiem czy zauwazyles ale gdy znajduje sie paczki od fajek to w menu mozna ogladac dodatki …znalazlem tam kilka filmikow z wersji beta gry …wersji beta bylo dokladnie 4 i powiem szczerze ,ze mi sie niepodobaly .
Dobrze ,ze zrobili takie cudo
Niesamowita – wręcz rewolucyjna! – od strony technicznej seria która składała się z 3 cześci i jednego dodatku,przez wielu jest uważana za najlepszą grę FPP.
2 pierwsze części gry wyszły bardzo dawno,lecz był to przełom w grach.
3 część(długo wyczekiwana) wyszła i narobiła dużo szumu,gra okazała się dla (prawie) wszystkich hitem,lecz jej wymagania były potężne.
Banał