chciałbym kupić wieże,ale żeby czytała też płyty dvd, na których mógłbym nagrac masę mp3-ójek. co byście polecili??
Ja mam Philips MCD708. Odczytuje płyty CD/DVD. Kosztowała coś koło tysiaka. Napisz nam ile chcesz przeznaczyć na to pieniędzy i z jakiej firmy byś chciał
A oto opis mojej :
Mikro wieża
-
Obsługiwane formaty: DVD video, DivX, MP3, WMA, audio CD
-
Formaty CD: audio CD, CD-R, CD-RW, DVD+RW, DVD-video, Picture CD, (S)VCD
-
Funkcja odtwarzania: Shuffle, Repeat
-
Moc akustyczna: 2 x 50 W
-
Tuner: cyfrowy tuner
-
Zakresy tunera: UKW, MW
.- Zapamiętywanie kanałów: 40
-
Wyświetlacz : White FTD
-
Wyświetlacz On-Screen
-
Sleep-Timer
-
Złącza: composite, S video, scart, component, Aux-in, cyfrowy-Out (koncentryczne, optyczne), antena, Line-Out
-
Wymiary: 240 x 160 x 230 mm
-
Waga: 13 kg
kasa nie jest tak istotna-bede bral na raty,ale tak to 2000zl
zastanawiam sie tez czy jest jakis sprzet audio do ktorego mozna wsadzic karte pamieci np SD z nagranymi mp3.
Vanyla , czy twoja wieza czyta mp3 nagrane na dvd,tzw płyte DVD-MP3? czy tylko mp3 nagrane na CD?
jestes zadowolona z niej? bo wyglad ma zajefajny!!
jak jakosc dzwieku??
dzieki za odpowiedzi!!
Nie ma wcale tonów niskich /basy/ Przez niezbyt dobry eqalizer wszystko podobnie brzmi, no ale jeśli chciałbyś mieć audiofilski dzwięk to musisz liczyć koszta ponad 4 tysiaki, a nie 1. Ale plusem przy tym jest że ma wyjście na SUBwofer i możesz dokupić i gra jak bum cyk cyk
Pozatym to dzwięk jest czysty.
Złączono Posta : 07.07.2007 (Sob) 20:43
no tak wygląd ma bardzo nowoczesny i tak też się prezentuje.
nie napisalas co z DVD-MP3 jakbys nie wiedziala o co mi chodzi to wypal na kompie na plycie DVD kilka mp3,i sprawdz czy wieza ‘czyta’ taka płyte.
Nie odtwarza.