Jaka wybrac oferte na kartę plus czy t-mobile?

Co muszę wybrać żeby było najkorzystniej? Zasięg wiem ze będzie okej w każdym z nich. przekonuje mnie oferta t mobile bo mam dużo pakietów. I jak taryfę wybrać. Proszę o pomoc

Nie wiem jak w T-Mobile ale w Plusie moim zdaniem jest drogo. Jeżeli masz smartfona nie zastanawiając sie wybrał bym T-Mobile z powodu pakietu z nielimitowanym internetem(w praktyce limit 100mb a później prędkość spada ale dalej za darmo). Co prawda w plusie są pakiety lecz limitowane np 125MB za około 6-8 zł.

W plusie na abonament można wykupić iPlusa w telefonie a jeśli chodzi o ofertę na kartę to są nowe pakiety internetowe “Non Stop” za 9zł 150MB i później ograniczenie prędkości a za 15zł 500MB i ograniczenie prędkości.

http://nakarte.plus.pl/v.do?idx=836378

A co do połączeń i smsów to jeśli masz więcej znajomych w Plusie to bym tą sieć wybrał a jeśli więcej w T-mobile (już miałem pisać Era :slight_smile: ) to raczej lepsza była by ta sieć.

Ale to tylko moje zdanie.

Zobacz osoby z jakimi najczęściej się kontaktujesz w jakiej mają sieci. Aż takiej ogromnej przepaści cenowej nie ma aktualnie na rynku, więc jeśli wybrałbyś teoretycznie tańszą sieć, a kontaktował się z ludźmi z innej, to mijałoby się to z celem. Osobiście omijam play szerokim łukiem ;p Znajomy z pracy ma w tej sieci i robię wszystko żeby do niego nie dzwonić.

proponuję wybrać sieć play :slight_smile: jest najtańsza :slight_smile:

mam play ale zasięg czasem gubię

Dodane środa, 8 czerwca 2011, 18:38

i raczej zmienię na t-mobile