Pomysłowość twórców aplikacji może być różna i różne zapatrywania że tylko ten i system i żaden inny.
Plik jest zapisany jako PDF 1.6. Powinien działać na każdym systemie.
Nie pomogę, może znajdzie się ktoś inny i sprawdzi jak to otworzyć albo spróbuj innych aplikacji.
Tu jakaś jest https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peace.TextScanner
Na win 10 przy uzyciu Foxit Reader wyskakuje tekst “błąd formatu albo to nie jest pdf lub plik jest uszkodzony”.
Widocznie cos nie tak z tym skanerem lub jego konfiguracją lub cos sie dzieje w trakcie przesyłu.
Spróbuj moze bezpośredni z telefonu na komputer.
Hej,
U mnie też na Windows 10 Pro plik się nie otwiera. Pokazuje się błąd - zarówno próbując uruchomić podgląd przez Chrome-a, przez EDGE-a, jak i przez Adobe Reader XI. Zresztą oglądając plik w notatniku kodowanie wygląda jak dla mnie dość dziwnie w porównaniu z innymi plikami PDF.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Wpychaj je do chmury Adobe Cloud, potem pobieraj z wygenerowanego linka (na telefonie wystarczy aktywować wymuszenie trybu komputerowego)?
Idąc za Waszymi sugestiami żeby
tak zrobiłem i co zobaczyłem?. Że przez pobranie z linka dokument PDF otworzy się w PDF-XChange Viewer.
Niezależnie od wersji systemu przesyłając plik PDF do HUAWEI CLOUD plik jest “zepsuty”, a pobierając z linku jest wszystko OK.
Dzięki Wszystkim za pomoc że udało się rozwiązać problem który przyznam że utrudniał mi pracę.
Dzięki raz jeszcze.