Po zeskanowaniu i utworzeniu PDF’a w telefonie mogę otworzyć plik PDF, ale jak go już przerzucę na HUAWEI CLOUD lub wyślę e-maile i chcę otworzyć plik PDF na komputerze otrzymuje informację że
Plik został uszkodzony lub jest źle sformatowany
Fakt faktem nie mam nawet podglądu utworzonego piku PDF przez w/w aplikacje Adobe Scan: Skaner PDF, OCR.
Dodam że na moim komputerze jest system Windows XP Home Edition z SP 3.
System operacyjny:
Windows XP / 2003 / Vista / 2008 / 7 / 8 / 8 (Modern UI) / 10
Czy ktoś z Was może mi pomóż w problemie żebym mógł otworzyć PDF utworzony poprzez aplikację Adobe Scan: Skaner PDF, OCR na XP?. Jaki należy pobrać program Adobe Reader?.
Właśnie nie ma aplikacja Adobe Scan: Skaner PDF, OCR żadnej innej opcji tylko opcja Zapisz Jako PDF i to wszystko, nie ma możliwości żadnego wyboru poza tym.
Dokładnie robię tak że wykonuje skan poprzez aplikację Adobe Scan: Skaner PDF, OCR na telefonie Huawei P9 Lite Mini, zapisuje do PDF w tejże aplikacji, wysyłam na HUAWEI CLOUD i pobieram na komputerze gdzie jest właśnie XP.
I tu zaczyna się problem że nie mogę otworzyć PDF pobranego z HUAWEI CLOUD, a na telefonie wszystko ładnie widać.
Może coś być nie tak z HUAWEI CLOUD ale też nie do końca, wysłałem plik PDF na GOOGLE DYSK i ta sama sytuacja jest.
Każdy jeden plik PDF otworzę na XP, a plik “zrobiony” w Adobe Scan: Skaner PDF, OCR nie mogę za nić otworzyć żadną wersją Adobe Reader czy też innymi programami typu PDF-XChange Viewer
sensu a na jakim systemie próbowałeś otwierać plik?.
Czyli nie tylko u mnie jest problem z otwarciem pliku PDF, też przyznam że różnymi wersjami i różnymi programami próbowałem otworzyć plik PDF i nic nie udało się.