Jaki adres rejstracji dla beta testerów W7 jest?

zajrzalem na connect w ten topic i wpisałem się na liste gdyż załuważyłem że ciągle się tam dopisują… może się uda…

licze na to że tak bo potem moe przyślą final 7 w ramach podziękowań jak robili za viste której niestety nie mogłem testować…

zomo_prl , ale pewnie przyślą Ci angielską i najtańszą wersję :smiley:

z tego co pamiętam to wysyłali ultimate viste…

czy ktoś może pamięta czy wystarczyło być w programie beta i testować czy trzebabyło zgłościć jakieś errory i jeśli tak to ile?

Tzn wyciekła czy jest dostępna dla Beta-testerów?

Co do Visty, dawali wersję Ultimate.

Wiadomo, że nie za darmo, nie wystarczyło być tylko zapisanym do programu i pobrać visty, trzeba było zgłaszać aktywnie błędy :!:

jonek29

Nie wyciekła, jest dostępna na serwerach Microsoftu, i dostęp do niej mają już nieliczni testerzy

Dostałem takie coś :frowning: , szkoda nie załapałem się :frowning: , a tak chciałem.

A jak próbowałeś się zgłosić? Ja zgłaszałem już kilka błędów w różnych programach, a zaproszenia nie dostałem :frowning:

Też się zapisałem ale chyba kicha będzie za późno

jonek29 po prost się zapisałem, nigdy nie zgłaszałem błędów, ale woziłem udział na ich forum w temacie windows 7 beta i dostałem taką wiadomość :frowning: .

A ja zgłaszałem i też brałem udział w tym forum, ale nic z tego, nawet żadnej wiadomości nie dostałem.

To ja może odpowiem inaczej w Tym temacie.

Jeśli nie dostaliście zaproszenia od Microsoftu, to nikt z zaproszonych Was zaprosić do testów windows 7 nie może !

Kto się nie dostał, będzie mógł skorzystać z programu CPP na przełomie 13-15 stycznia 2009.

Wtedy każdy kto się zarejestruje dostanie betę buildu 7012/14 !

A ty dostałeś zaproszenie od M$??

Czyli rozumiem że CPP to program publicznej bety? którą pewnie będą ludziom wysyłać?

CPP - Customer Preview Program , to program w którym będzie można pobrać betę, i być może wersję RC, jak w przypadku Visty, chociaż co do RC bym się zastanawiał, bo Microsoft w ramach programu CPP chciał udostępnić tylko jedną wersję builda windows 7, wyjdzie na to, że będzie to beta 1.

Program miał się pojawić dziś, wg. innych informacji, będzie udostępniony build 7012/15 ok. 13-15 Stycznia