Jaki adres rejstracji dla beta testerów W7 jest?

Czy Ktoś wie Jaki adres rejstracji dla beta testerów Windows 7 jest ?

pysiu , umiemy googlować? :stuck_out_tongue:

to to i ja znalazłem :slight_smile:

ale jakaś główna strona do testów chyba jest ?

pysiu , popytaj na forum www.windows7.pl tam pewnie będą wiedzieć więcej na ten temat. Ale w sumie i teraz możesz samemu testować nowy system :wink:

pysiu ,

Jeśli teraz chciałbyś skorzystać z testów windows 7 nie będąc testerem Microsoftu, gdzie to Microsoft wysyłał zaproszenia do testerów, musisz poczekać parę dni na otwarcie programu CPP , wtedy wszyscy będą mogli publicznie i legalnie pobrać betę 1 :wink:

Strona MS gdzie można się zgłaszać do testowania różnych nowych produktów to:

http://connect.microsoft.com/

W tej chwili wśród dostępnych programów nie ma Windows 7.

Jest tyle że nie zostałaś/zostałeś zaproszony.

hmm stan na dzisiaj:

Microsoft Windows 7 Beta Test System

Zaproszenie odebrane Oprogramowanie/klucz licencyjny pobrany Zaraportowane błędy: 17

Czyżbyś dostał zaproszenie do programu?

wygląda na to że dostał bo jak wwzedłem w connect i zalogowałem się to nie znalazłem programu beta 7…

ps: lukasz_xd , jewśli masz możliwość przesłania to wyślij mi zaporoszenie do testów. email wyśle na pw jak napiszesz tu czy możesz…

jak lukasz_xd może mi wysłać, to ja też chcę, jak będzie się dało, wyślij mi PW, a ja dam ci mój e-mail :smiley: Ale i tak pobieram Sevena z neta, mam już 60%, ale zaproszenie może się jeszcze przydać :smiley:

zomo_prl , Dawidd ,

Nie ma możliwości wysyłania zaproszeń :smiley:

A ja też dostałem zaproszenie :smiley:

A zgłosiłeś jakikolwiek błąd, czy coś w ogóle robiłeś w programie?

Nic kompletnie nic, zalogowałem się i dostałem komunikat na pół ekranu Windows 7 Beda Tester blablabla…

Ale widzę, że tam dużo ludzi wpisuje się, że chce być testerem :slight_smile:

Właśnie też patrzyłem, że jest dużo tematów na tych grupach dyskusyjnych. A ty tam może pisałeś że chcesz być?

Tak pisałem :slight_smile:

Hmmm nie ma możliwości wysyłania zaproszeń ;-D

Szczerze dałbym kod dostępu na forum, ale raczej długo bym nie miał konta na MSC.

Jeżeli do 6 grudnia nie dostaliście zaproszenia od M$ to nie wiem czy w ogóle będą je jeszcze wysyłać po tej dacie…

Musicie poczekać na Public Beta test system będzie gdzieś na dniach bo beta 1 już jest u mnie.

lukasz_xd , a możesz napisać jaki masz build?

jacq4572 ,

dostępna już jest nawet 7014 beta 1.