Jaki mam zainstalować antywirus Norton antyvirus 2005 czy MKS-Vir
to normalka ze nortona , jest lepszy od mksa, ale jesli masz słabszego kompa to instaluj mksa
IMHO powinien to być Mks_Vir 2005. Nie przymula zbytnio, ma wbudowany firewall i monitor rejestru
Jeśli masz naprawdę świetny sprzęt, to raczej Norton. Jeśli nie, to MKS, bo on mniej muli kompa.
Jak dla mnie mks jest lepszy Nie przymula, monitor rejestu, skaner poczty, firewall (wszystko co potrzebne do bezpieczenstwa)
Zdrówka
A dlaczego akurat chcesz wybierać spośrud tych dwu :? lepsze są od tych panda, kaspersky czy nod 32.
Widocznie autor topiku chce wybrać pomiędzy tymi antiwirami :?
Też tak myślę. Jak masz super, ruper kompa to Norton (niby najlepszy AV na świecie 8) ) a jeśli takowego nie masz to MKS. Też dobry patrząc na te wszystkie funkcje
POZDRO
:roll: co ty porownujesz pande do nortona …
powiem tak : niejestem sympatykiem nortona ale gdy slysze o pandzie to odrazu …prypominam sobie gdy zainstalowalem ten antyvir i skanowalem regularnie kompa …nic niewykrywal …reinstal wkracza kaspersky i co ?
dokladnie 98 szkodliwych kodow
żaden ja proponuje Kasperskiego
Również nienawidzę Pandy. Sam używam Nortona i jestem z niego zadowolony. W szkole miałem styczność z mks_virem i nie zachwycił mnie. Poza tym mitem jest, że NAV potrzebuje niewiadomo ile zasobów. U mnie zajmuje raptem ok. 5MB w Menadżerze zadań.
najlepsze rozwiazanie , bedziesz zadowolony jak gwizdek
Czy aby nie za mało ?
A ile masz ram ? 2048 i procka 5000+ ?? :]
U mnie tyle zajmuje.
zainstaluj mks - dobry antyvir a norton to tylko Ci kompa zmuli a virów to wpuści nawet więcej od mks
jeśli mogę coś doradzić to zainwestuj lepiej w kaspersky personal pro lub nod32