Jaki antywirus?

Widać nie wszystkim, mi w każdym razie po pewnym czasie potrafił podczas skanu zawieścić kompa.

pewnie masz jakiegos złomiastego kompa??

jakimasz procek i ile ramu ?

jak masz słaby komp to zaden antyvir się nie przyda, lepiej kupic nowego kompa :smiley:

Duron 1000MHz, 512 RAM, Radek 9200. Teraz używam Kasperskiego i nie muli ani troche!

hmm to faktycznie, złoma nie masz, masz doby sprzet, i pewnie jak kasper nie muli to sięc cieszyć, a co do avasta to pewnie starszą wersje miałes i niedpracowana i dlatego

Na taki komputer ja też polecam Avasta! nie będzie zamulał kompa. :smiley: .

Avast

Dla twojego kompa będzie najlepszy NOD32 2.5

bo moim skromnym zdaniem robisz nie tak …

kazdy antywir … dobry jest ciezki … ale ja uzywam w ten sposob ze nie mam skanera rezydentnego i antywirus jest caly czas wylaczony i zamkniety, mam wszystkie latki do xp i uzywam dodatkowo spybota. nie mam zadnych wirusow … a jak jakis sie trafi to tak czy siak robie sobie raz w tygodniu skana kasperskim i jestem bardzo zadowolony, bo po 1 nie mam obciazonego systemu, zadko kiedy wogoole cokolwiek ‘infekooje’ mi kompa, a jak juz to raz na tydzien wszystkim syfom kasper mowi … do budy :stuck_out_tongue:

tu masz test antywirow

Zgadzam sie z przedmowca najlepszym darmowym rozwiazaniem jest AVAST :slight_smile: , NOD 32 jak ma sie troche siana by kupic licencje. Ja uzywam NOD’a i jestem bardzo, bardzo zadowolony :smiley:

Ja polecam avast-a.

http://www.free-av.com/ osobiscie polecam tan program sprawdza sie dobrze na starych i nowych Pc Ja sam go urzywam i nie zawodzi mnie:)

Ten jest dobry NOD32 2.5 :slight_smile:

Używam Avast 4.6 dobry jest.

Wybierz MKS_vir 2005 (jeśli chodzi o te, co są w ankiecie).

Mks dwie wady :stuck_out_tongue: :

1.płatny

2.cieżko usuwa wiry

Ja polecam Avasta jak już :smiley: , darmowy a wykrywa tyle samo co mks_vir. :smiley:

Witam serdecznie,

Szanowni Userzy, czy nie uważacie, że autor tego tematu (lekko już powielanego ale oczywiście chodziło o konkretną konfigurację więc nie można mieć zastrzeżeń :wink: )otrzymał już odpowiedź i to odmienianą na wszelkie możliwe przypadki. Oczywiście odpowiedzi wzajemnie się wykluczające bo antyvir X jest przecież zdecydowanie lepszy od Y, chyba że odpowiadający używa programu Y wtedy sytuacja jest oczywiście odwrotna :roll:

Mam takie leciuteńkie wrażenie że temat nadaje się już do zamknięcia ale może się mylę :x

Bardzo proszę Moderatora o usunięcie tego posta abym nie został posądzony o “nabijanie” licznika co przecież jest zabronione :wink:

Sdar

Ja również. I dlatego pozostaje na forum ale jest zamknięty.

Bo ileż razy można prawić o jednym i tym samym :? :? :?