Jaki chciałbyś/chciałabyś mieć samochód/motocykl?

Witam

Wypowiadajcie sie jakie chcielibyście mieć cacko w garażu, pochwalcie sie co macie :slight_smile:

Mam nadzieje że temat bardzo przypadnie Wam do gustu :slight_smile:

To ja zaczne:

narazie: nie mam nic ;(

w przyszłości: marzy mi sie Audi A6 Avant, wiem nie jest to super szybka bryka ale nie przepadam za samochodami typu Lambo czy Ferrari, bo takie samochody by sie tylko meczyły na polskich drogach (jestem realistą :slight_smile: )

P.S. widzieliscie może Audi RS6 ?, samochód na karoseri A6 z drobnymi detalami lecz na miejscu silnika ma bombe atamową:

Silnik 5.0 biturbo(2 turbiny), napęd quattro (stały 4x4) i moc 572 KM!! - niestety tylko 4 sztuki zarejestrowane w Polsce, w tym jedna w Poznaniu (tam gdzie mieszkam:) )

Nie posiadam garażu, mieszkam w bloku.

Chyba - tu gdzie mieszkam.

Jak dla mnie nowe Audi A3/A4

ewentualnie VW Golf.

Chcialbym Mazde RX-8 :slight_smile: a nie mam nic :stuck_out_tongue:

Ja tam skromniutko chciałbym toyotkę avensis :slight_smile:

a jest punto :slight_smile:

Mam skutera - chinola, WSK175 CROSS.

Moi rodzice maja : -Toyota Avensis 2,2 180KM D-CAT '08

Toyota Avensis 2.0TD 126KM. '98

A brat ma HONDA CBR600RR - 2007r. Ładna zabawka a ma 600tke bo 1000cem nie ma gdzie jezdzic po polskich drogach ;/ .

POZDRA!

Jakby nie było japońce rządza!!

A co do autora wątka to z tym Audikiem to jest tak ze kupisz takie auto i nie dość ze jesteś ograniczony do 250km/h to jeszcze nawet te 250km/h nie pojedziesz bo zaraz za tobą siedzi Vectra albo cos w stylu Wideo - naciągacza. I KONIEC SNÓW… PROSTE JAK SOK MARCHWIOWY xD

ja bym chciał mieć Tata Nano ^^ oczywiście różowy

Ja na razie nie mam żadnego samochodu… W przyszłości chciałbym mieć jakiś wóz który by miał szybki start i wyciągał by z 260km/h. Tyle że nie znam się za bardzo na samochodach i nie wiem jaki by pasował do moich wymagań i ile by kosztował.

viewtopic.php?f=6&p=1995201