Jaki cms na serwis rozrywkowy


(system) #1

Był kiedyś na forum taki temat, gdzie była podana nazwa CMSa, z którego korzysta Max***. Ten temat był na pewno w dziale "webmastering". Szukałem długo, ale nie mogę znaleźć tego topicu.

Tak więc, czy może mi ktoś powiedzieć, na jakim CMSie działa max***?

Ew. podajcie przykład jakiegoś CMSa do serwisu rozrywkowego.

Z góry dzięki za pomoc, niech Bóg wam w dzieciach odpłaci :stuck_out_tongue:

==================================

temat zmieniono

monczkin


(Monczkin) #2

Nie - dlatego, że serwis ten posiada treści niezgodne z naszym regulaminem. Treści te, to m.innymi filmy erotyczne (niewiele mające z erotyką, a prędzej z pornografią)


(Balon) #3

.... krótko mówiąc: własnym


(system) #4

jestem pewien, że na forum ktoś podał nazwę CMSa TEGO serwisu ;]


(Balon) #5

ale jak mógł podać jeśli ten CMS jest robiony na zamówienia albo własnoręcznie ? Nigdzie go nie dostaniesz ! zrozum


(Blood King) #6

Jeżeli mowa o Max**** to tam już jak dobrze niema Pornografii itp. :slight_smile:

No chyba, że ślepy jestem ^^


(Monczkin) #7

Z ostatniej chwili


(Balon) #8

ooo, prawda. Zniknęło.


(Blood King) #9

rtq149fo0n5bnng8m.png

Hmmm ...

Kto w końcu nie widzi? :stuck_out_tongue:

Bo ja od niechcenia nie widze :lol:


(Monczkin) #10

Kategoria sama w sobie została usunięta, ale dla osoby wiedzącej jak szukać - nie jest to problem.

Tak więc, prosze nie podawac namiarów na ten serwis

Tak więc, kończymy tę dyskusję i wracami do meritum

CMS na portal rozrywkowy


(Blood King) #11

Yes sir!

A tak btw. bez podawania namiarów na ten serwis można sie chyba dowiedzieć z jakiego oni CMSa korzystają czyż nie?


(system) #12

jestem pewien, że widziałem post, w którym było napisane, że jest to na jakimś publicznie dostępnym (za darmo lub odpłatnie) CMSie. Widać to była ściema. :frowning:

No to czy znacie jakieś CMSy (mogą być płatne) do serwisów rozrywkowych, żeby były podobne funkcje jak na (nie)słynnym Max*****. :slight_smile:


(Balon) #13

Z tego co się orientuje to nic takiego nie istnieje.. Jednak sa ta tak proste w logice skrypty ze samemu jest latwiej to napisac :wink:


(Blood King) #14

Też wątpnie, aby taki CMS do takich celów istniał.

Myślałeś o Mambo?


(system) #15

BalonPL Ty to tylko pisałbyś CMS'e... :? Tylko zauważ, że nie każdy potrafi. Więc, jeżeli ktoś sie pyta, jaki CMS najlepszy lub jaki mi polecacie, to nie piszcie "własny"... :?

Co do tych CMS'ów -> http://pl.wikipedia.org/wiki/Content_Management_System

a takich rozrywkowych to chyba nie znajdziesz...


(Balon) #16

a wiesz co Ci powiem ? w tym czasie kiedy Wy sie obijacie i szukacie skryptow zdazylibyscie sie nauczyc php i sami to zrobic... ja tez kiedys myslalem jak Wy i wszystko na gotowca robilem.. co mi z tego bylo ? nic, procz tego ze umialem zainstalowac sobie forum i jakiegos cms i zrobic pseudo-stronke... Postanowilem ze trzeba to zmienic bo zauwazylem ze moi koledzy ktorzy prowadzili ze mna nasze strony rozwijali sie a ja nadal umialem tylko napisac cos w html i zainstalowac cos... Ucze sie juz 1 rok i na prawde minelo mi to szybko - pierwsze 3 miesiace nie wiedzialem o co biega w ogole... potem nagle mialem olsnienie i zaczelem rozumiec, no i zaczelem pisac, pisac i pisac... nadal jestem slaby ale niezbyt skomplikowany cms to na poziomie 1 roku edukacji pestka :wink: A @Cygan mozna narzekac tylko ze ktos stara Was sie nakierowac na sprobowanie wlasnych sil.. ale jak na razie juz mamy tu 13 postow( + moj, to bedzie 14 :stuck_out_tongue_winking_eye: ) ktore mowia tylko o tym ze nie istnieje taki skrypt.. Poza tym osoby ktore chca cos prowadzic to sa na pewno osoby ambitne ktorym z latwoscia przyjdzie poznanie tajnikow programowania...


(system) #17

Gratuluje.

Ale może nie każdy masz czas, na nauczenie się skomplikowanych języków.

Podobnie mam, jeżeli chodzi o PHP. :mrgreen: Ale nie mogę znaleźć jeszcze 'tego rytmu' :stuck_out_tongue:


(Balon) #18

Nie chce robic OT, ale mów co chcesz, ale wiem swoje... Php nie jest skomplikowane. Wymaga tylko myslenia. A czasu to na pewno macie duzo :stuck_out_tongue: ale w to nie wnikam juz. Poza tym, tutaj na tym forum to zauwazylem tylko ze rzadko pojawiaja sie ludzie ktorzy sami do czegos dochodza.. w kolko te same tematy ('jaki server najlepszy', 'od czego zaczac nauke', itd)....

Sorry za OT ;p ide stad i juz nic nie pisze

pozdrawiam


(system) #19

duuuuuży błąd :stuck_out_tongue:

Jesteście pewni, nawet płatnego CMSa takiego nie znajdę? No, trudno. :frowning: