Jaki darmowy CMS jest najprostszy w obsłudze?


(rad @ interia.pl) #1

Jaki darmowy CMS jest najprostszy w obsłudze ?


(Krzys92) #2

php-fusion, jportal i wiele innych


(rad @ interia.pl) #3

A joomla? Jest prosty?


(Skr3czu) #4

Zależy dla kogo dla kogo... polecam Ci Jportal.


(P Ch86) #5

Polecam Ci joomle. Joomla w przeciwieństwie do jportala jest ciągle rozwijana i posiada bardzo dużą bazę dodatków. Sam korzystam z tego cmsa i jak dla mnie jest łatwy w obsłudze.


(Szuman) #6

Joomla jest bardzo prostym CMS-em, ale dopiero gdy się połapiesz co i jak. Filozofią obsługi różni się od konkurencji, ale to bardzo duży plus. Jak już się połapiesz w panelu, to zrozumiesz, o czym piszę :wink:


(pitt_) #7

ja polecam PHP-Fusion, jest mega prosty w obsłudze, przejrzysty panel admina no i ładny :slight_smile:


(nic ciekawego) #8

ja używam e107 i jestem bardzo zadowolony :slight_smile:

Ps.

A znacie jakiś dobry cms który nie wymaga mysql i jest łatwy do modyfikacji ?