Cześć po latach
Szukam drona dla chrześniaka, budżet 150-200. Co polecacie?
Wymagania wiadomo - kamerka.
Chyba, że w podobnej cenie będzie z uchwytem na kamerę sportową.
Pozdrawiam,
Karol
Cześć po latach
Szukam drona dla chrześniaka, budżet 150-200. Co polecacie?
Wymagania wiadomo - kamerka.
Chyba, że w podobnej cenie będzie z uchwytem na kamerę sportową.
Pozdrawiam,
Karol
Pamiętaj, że drony (bezzałogowe statki powietrzne) o masie własnej od 250 gram zgodnie z prawem podlegają rejestracji.
Młody ile ma lat?
Jesteś świadom że w tej kwocie lepiej kupić model bez stabilizacji lotu?
Ale od 1 lipca, więc nie strasz, bo zabawką więcej nie wyciągniesz
Młody ma lat 3, nie będzie to prezent stricte dla niego bo on bawi się klockami, chcę żeby nagrać jakiś fim na jego urodziny, żeby dzieciak pomachał trochę poobserwował pokazać mu co i jak. Sterował będzie jego tata.
Hmm
te 200 zł to ma być maks ?
Napisz co polecasz, bo jeśli za mało jest 150-200, a warto dołozyć kilka zł i mieć lepszy sprzęt to jestem bardzo za.
Ok, to ja widzę to tak. Na rynku do 400 zł jest masa modeli, ale umówmy się - do 200-300 zł ciężko jest znaleźć fajny model, tym bardziej z dobrej jakości kamerką. Z jednej strony otrzymujemy modele do samego latania - bez doczepianych kamer a z drugiej z kamerką ale np. bez stabilizacji. No ale jeśli jesteś tego świadom, to przystąpmy więc do poleceń.
PS: Z oczywistych względów nie podałem modeli z którymi nie miałem styczności. Specjalnie podwyższyłem też półkę do 400 zł, bo uważam że na rynku jest mało dobrych urządzeń do tego pułapu cenowego. Celowałem w sprzęt nowy, dostępny w sklepach by nie kupować używki. W końcu ma to być sprzęt użytkowany i kontrolowany przez dorosłego a dzieciak ma patrzyć