witam Was
jaki polecacie firewall bo mi niestety trial Kerio wygasł i nie bardzo widzę alternatywę (oczywiście free)
podkreslam że Outposta juz miałem i nie bardzo chciał mi necik przepuszczać więc nie wchodzi w rozgrywkę
witam Was
jaki polecacie firewall bo mi niestety trial Kerio wygasł i nie bardzo widzę alternatywę (oczywiście free)
podkreslam że Outposta juz miałem i nie bardzo chciał mi necik przepuszczać więc nie wchodzi w rozgrywkę
a co tak trudno wpisać do szukajki firewall, zapora ??
:evil: yyyyyyy coś mnie trafi zaraz
Do kosza z tym topiciem :!:
Cytat:
Kerio Personal Firewal jest bezpłatny dla użytkowników domowych, jednak po 30 dniach ma ograniczoną funkcjonalność - nie posiada filtrowania treści, blokowania okienek pop-up, reklam skryptów VB, plików cookies i kilku innych dodatkowych funkcji.
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=84&id=611
po 30 dniach przestają działać pewne bajery w tym programie a nie cały program
jednak nie działają tylko niektóre funkcje - zapora jest nadal :!:
wiesz co do kosza to tak ale z tobą to po pierwsze, a po drugie to znaleźć to moge w szukajce miliony zaporek ale ja chcę taka którą ktoś poleci a jak ty tego nie rozumiesz to masz problem…i jeszcze po trzecie to miałem wersję trialowa i jak nie wiesz że takie są to się zastanów zanim piszesz że dla domowego zastosowania maja free bo ja akurat ściągnąłem triala i tyle
to prawda ale mi włąsnie chodzi o blokowanie reklam i popupów bo na niektórych forach od groma tego i bierze mnie chol… jak mi wyskakują
od tego masz przeglądarki, nie dziwię się jak używasz IE :x
google toolbar
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=688&t=67
na przyszłość
a blukuje pop upy i reklamy ??
Nie ma Kerio w wersji trialowej
Poza tym proszę o kulturę rozmów, bo inaczej temat skończy w koszu a kłótliwi userzy - zostaną nagrodzeni.
z tego co wiem nie ale zawsze możesz sprawdzić
jesli tak to przepraszam, ale jeszcze coś dodam na forum:
to nie ja rzucam dziwnymi i na dodatek zupełnie zbędnymi tekstami (które nazwałbym właśnie topikiem)
jeśli ktoś ma mi tak odpowiadac to ja juz mu podziękuję
ja chciałem sie dowiedzieć o opinie userów a nie ściągać setki firewalli i je dopiero testować bo chyba po to jest forum czyż nie ??
nie blokuje, ale tu bym sie zgodził z tym
na forum było juz wiele tematów odnośnie opini o firewallach - tam właśnie dzielono się opiniami nowe tematy powielaja stare fakty i często prowadzą do spięć między userami - jeden woli to drugi woli tamto
Im więcej osób tym więcej możliwości
co do blokowania reklam są programy a taki Firefox ma Adblocka praktycznie nic nie trzeba konfigurowac
Widzę, że się zrobił luźny temat, więc przenoszę
Co nie zmienia faktu,że na forum jest
,więc nie ma co tu już gadać.
Tym tematem złamałeś też regulamin forum.
Z płatnych tylko outpost
Z darmowych tylko kerio
Na dniach powinna wyjść wersja nod32 IS i wtedy zobaczymy czy nic się nie zmieniło :lol: