A co sądzicie o Norton Personal Firewall 2005? Czy ten komercyjny produkt przebija większość darmowych i płatnych? Prosiłbym o przedstawienie jego zalet, wad.
Ja używam Norton personal firewall’a 2004 i jestem z niego baardzo zadowolony, blokuje mi wszystkie próby włamań i trojany płynące niczym rzeka z neta (hehe aale ze mnie poeta )
a jeśli jakiś wirus/tojan (niepotrzebne skreślić) się do mnie dostanie to też nie ma problemu - mam jeszcze norton anti virus 2004
Link podany przez ciebie prowadzi do jakiegoś świeżego forum, gdzie nie ma nic i nikogo. Dziwnie “pachnie” mi to autoreklamą, wobec tego post z linkiem ląduje w koszu.
wlasnie mam pytanie czy lepiej miec np. kerio zone alarm czy np. syget personal czy pozosatc przy zaporze tej z systemu ?? bo nie wiem czy mam cos instalowac czy pozosatc pzry tej systemowej
ja polecam kerio personal firewall,ewentualnie pozostaje firewall z dodatku sp2,albo jakiegoś antywira zainstalować z firewallem,np. Panda titanium 2005 ,używam jej i jestem zadowolony
wg. mnie to brakuje jeszcze firewalla firmy Kaspersky. jak są płatne takie jak McAfee i Norton więc uważam żę Anti-hacker powinnien również być zamieszczony w głosowaniu