Jaki FPS multiplayer jest najlepszy?
ET Quake wars, Crysis, COD4, COD4, COD6 ? Zależy mi by gra nie była kamperska oraz by się nie ginęło od jednego strzału.
Jaki FPS multiplayer jest najlepszy?
ET Quake wars, Crysis, COD4, COD4, COD6 ? Zależy mi by gra nie była kamperska oraz by się nie ginęło od jednego strzału.
Vietcong
Nie ma najlepszej gry, każdy ma inne gusta. Jednemu się podoba Warrock, innemu CS. Ja osobiście gram i polecam Crossfire. Gra podobna do CS. Dobrą grą też jest Combat Arms, z tym że sporo zajmuje.
CS Source RZĄDZI!
– Dodane 11.12.2010 (So) 23:32 –
PS: Ale tylko source bo od grafiki w innych to głowa będzie boleć na 100% i można dostać oczopląsu.
Urban Terror, AssaultCube, Cube 2: Sauerbraten, Postal 2 MP, ET - wszystkie za free.
A ja Ci polecam America’s Army.
Bardzo udana gra.
Pisałem, że nie chcę żadnych gierek w których się kampi oraz ginie od jednego strzału. WIęc CS, Americas army odpadają.
Najbardziej moje oczekiwania spełnia ET ale teraz same boty w to grają i już mi się znudziło rąbanie przez 5 lat w to.
Co do ET to jeszcze jest Wolfenstein ET
Zagraj w Quake Live. Tam nie jest kampersko i nie ginie się od jednego strzału.
We wszystkich grach które wymieniłeś kampienie to poprostu jedna z taktyk (stosowana zwłaszcza przez klany, z tego co zauważyłem), która jest możliwa do zastosowania dzięki konstrukcji map zawierających sporo szczegółów. Mapy z ostatniego CoD są bardzo “campogenne”, z drugiej strony jak ktoś się uprze to wszędzie będzie kampował. Też tego nie cierpię, ale trzeba nauczyć się z tym grać i tyle.
Opcja bardzo dodatkowa: GTA4 z dodatkami (albo same dodatki, bo chyba można je kupić oddzielnie). Tam masz tryb multi i całkiem sporo opcji rozgrywek.
Jak sie nie umie grać to w każdym FPS’ie dedasz na hita Bo kto by chciał grać w gre gdzie w każdego przeciwnika trzeba władować cały magazynek.