Za kilka dni ruszam z własną stroną z downloadem utworów mp3 i mam takie pytanie , gdzie wykupic i ile kosztuje jakis hosting zeby wrzucac swoje utwory, nie interesuja mnie darmowe typu speedyshare czy zippyshare poniewaz tam linki po jakims czasie wygasaja.
możesz za darmo trzymać pliki na darmowych stronach typu yoyo.pl najlepiej nie płacisz za nic, tylko wgrywanie plików trochę potrwa. link na tej stronie nigdy ale to przenigdy nie wygaśnie. tylko jeden minus stworzenie jednej strony daje tylko 500mb
też niedawno szukałem dobrych hostingów i z darmowych to chyba niema lepszego niż ten http://www.freehoxt.com/
Zalety:
darmowy
wmiare szybki download
7GB miejsca
7000GB transferu miesięcznego
MySql , PHP, FTP
wielkość pojedynczego pliku to ponad 10MB (mam na tym serwie kilka mp3 co mają ~10MB, taka objętość starcza na ok 6-7min mp3 co ma jakość 192kbps)
Albo jest też inna opcja… www.4shared.com tylko że to jest “storage” na twoje pliki z reklamami, ale ma to też zaletę - 5GB miejsca, 100MB na plik, dobre transfery i nie usówają plików z twojego konta pod warunkiem że min. raz na 30 dni zalogujesz się na konto