Szukam internetu dla ojca który pracuje w Warszawie ale mieszka tam w hotelu , wiec nie wchodzi w gre kablówka , czy tez łącze przez gniazdka telekomunikacyjne , chyba jedynym rozwiązaniem będzie Mobilny internet , jeżeli tak to jaki byście mi polecili , aby nie był za drogi , miał dobry zasięg oraz żeby limit transferu nie był bardzo mały .
Play to badziewie.Już tutaj wielokrotnie ludzie pisali na forum.Ja mam Orange Free za 60 zł mam 5 GB plus 20 na telefon w Orange.W Ostrowie Wlkp. gdzie mieszkam łapie 3G+ mam średni transfer podczas ściągania pliku na poziomie 200 - 300 KB/s.Mój rekord to 600 kB/s.Sądzę, że w Wawie powinno być lepiej.Także ten transfer można szybko wykorzystać.Ja polecam.
Tyle że to “badziewie” dla swoich abonentów telefonicznych daje największy limit w porównaniu do ceny (za 10GB zapłacisz jedynie 45 zł). Przy odpowiednim zasięgu transfer tez jeden z wyższych
“Przy odpowiednim zasięgu”.Koleżanka przy tym necie z Playa musiała siedzieć przy oknie z modemem na przedłużce by złapać zasięg w mieście.I co po tym ogromnym transferze jak go tak nie można wykorzystać
– Dodane 17.03.2010 (Śr) 17:37 –
Przeczytaj sobie komentarze ludzi na forum co sądzą ludzie o tym “mobilnym internecie”.Wielu się już nacięło.