Jaki internet mobilny lub nie?

Witam

Szukam internetu dla ojca który pracuje w Warszawie ale mieszka tam w hotelu , wiec nie wchodzi w gre kablówka , czy tez łącze przez gniazdka telekomunikacyjne , chyba jedynym rozwiązaniem będzie Mobilny internet , jeżeli tak to jaki byście mi polecili , aby nie był za drogi , miał dobry zasięg oraz żeby limit transferu nie był bardzo mały .

Pozdrawiam

jeśli to W-wa to tylko Play Online, najniższe ceny za największy transfer. Najlepiej zobacz sobie mapkę zasięgu na ich stronie

Play to badziewie.Już tutaj wielokrotnie ludzie pisali na forum.Ja mam Orange Free za 60 zł mam 5 GB plus 20 na telefon w Orange.W Ostrowie Wlkp. gdzie mieszkam łapie 3G+ mam średni transfer podczas ściągania pliku na poziomie 200 - 300 KB/s.Mój rekord to 600 kB/s.Sądzę, że w Wawie powinno być lepiej.Także ten transfer można szybko wykorzystać.Ja polecam.

Tyle że to “badziewie” dla swoich abonentów telefonicznych daje największy limit w porównaniu do ceny (za 10GB zapłacisz jedynie 45 zł). Przy odpowiednim zasięgu transfer tez jeden z wyższych :stuck_out_tongue:

“Przy odpowiednim zasięgu”.Koleżanka przy tym necie z Playa musiała siedzieć przy oknie z modemem na przedłużce by złapać zasięg w mieście.I co po tym ogromnym transferze jak go tak nie można wykorzystać :stuck_out_tongue:

Dodane 17.03.2010 (Śr) 17:37

Przeczytaj sobie komentarze ludzi na forum co sądzą ludzie o tym “mobilnym internecie”.Wielu się już nacięło.