witam… mam takie pytanie do znawców tematu odnosnie internetu w laptopie ale takiego z sieci komórkowej gdzie mozna odpalac taki internet wszedzie gdzie tylko jest zasieg sieci komórkowej?? nie długo odnosze takie wrazenie ze strace dotychczasowe łącze przewodowe i bede musiał sie zdecydowac na coś i bardzo mnie kusi własnie taki internet komórkowy tylko nie wiem jak takie coś sie sprawuje dodam ze nie gram w gry ale sciągam torenty czesto… warto w takie coś się ładować ??? mój system to vista ultimate… pozdro i dzięki z góry za odpowiedz
olo320i
Poczytaj - Konkretne tematy… ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post.
Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie.
W tym celu proszę użyć przycisku
Zignorowanie prośby będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.
JA MAM IPLUSA ALE CHODZI KIEPSKO , SĄ LIMITY ;/ I ZALEZY GDZIE MIESZKASZ ;/
no ja mieszkam w Wielkiej Brytani i tu chyba zasieg jest jako taki ale co do limitów to nie wiem jak jest moge przecież wziąść taki abonament bez limitów tylko ciekawi mnie jak to sie sprawuje czy nie bede rozczarowany bo jak podpisze umowe to na 18 miesiecy minimum i potem sie bede bujał z tym przez półtora roku…
Ja bym nie ładował się w takie coś… Tymbardziej że ściągasz a tam są limity…
Lepiej wziąść sobie już coś podobnego do NEO, Netii lub popytać o kablówkę(sprawdzoną) i zapytać czy jest możliwość przekierowanych portów wtedy lepiej ściąga.