Jaki kod na odsyłacz


(Domichaelo) #1

Witam jaki jest kod html na odsyłacz gdzie sie wpisuje ile seknud np. 5 i po 5 przekieruje na wybrana strone?


(L337 Crew) #2

Pomiędzy znacznikami

wstaw:

ps. parę tematów niżej było ;] (temat mysql1) :slight_smile:


(Domichaelo) #3

ale nie o to mi chodzi ze po tych 5 sek sie właczy nowe okno anie w 1 oknie sie wąłczy 2 strona


(Skr3czu) #4

nie rozumiem Cię


(Monczkin) #5

domichaelo możesz to napisać zgodnie z zasadami polskiej ortografii ??


(Domichaelo) #6

Ten pan na pocztku dał kod odsyłacza gdzie zamieszcze strone ktora sie otworzy po 5 sek. Patrze wchodze na strone czekam 5 sek otwiera sie 2 strona ale w tym samy oknie. A chciłabym rzeby wyskoczyło 2 okno tak zeby w 1 oknie była ta 1 strona a 2 ta co po 5 sek sie właczy

PS. maczkin nie moge pisac ą, ę itd bo jakis krzaczki mi wyskakuja tylko ł jakos normalnie widac


(Skr3czu) #7

to musisz dać target="blank_"


(Domichaelo) #8

gdzie to mam dac? mozesz dac cały kod rezem z tym?


(Skr3czu) #9


(Monczkin) #10

Sprawdzałeś ??

W tym poleceniu atrybut

target="_blank"

nie jest interpretowany

Tutaj trzeba poszukać innego skryptu


(Domichaelo) #11

nie działa a ty maczkin znasz jakis?

jest mi on bardzo potrzebny


(Skr3czu) #12

W JS poszukaj google.pl javascript+skrypty i tam poszukaj jakis odsylaczy.Jak będę w domu to poszukam czy da sie w php.

Monczkin w telefonie nie mam mozliwosci ,aby sprawdzic :frowning:


(Domichaelo) #13

tylko takie cos znalazłem http://www.webdiary.pl/modules/javascri ... ilowe_okno

ale atm nie ma czasu ani storny na ktora ma przeekierowac


(L337 Crew) #14

Mieliście z tym do czynienia już nie raz, a nie wiecie co to jest ? :lol: :stuck_out_tongue:

Popup :wink:

http://www.webdiary.pl/technologie+art.id+125.htm

tylko... trzeba to zrobić tak, by przeglądarka nie uznała tego jako 'zbędną reklamę' 8)


(Domichaelo) #15

ohh dzieki ot o chodziło

tylko powiedz mi jak bo sobie zrobiłęmw tym pupup strone np. http://www.1.pl i tak coarz wyzej az do http://www.10.pl ale IE i firefox to blokuje :|:|:expressionless:


(Skr3czu) #16

On tak pisał ,że go nie mogłem zrozumieć :lol:

domichaelo A co do pytania to nadal nie wiem o co Ci chodzi

Chcesz zrobić 10 stron czy co ?


(L337 Crew) #17

domichaelo blokuje dlatego, że ten schemat jest stosowany przez wielu webmasterów, przez co stał się złośliwością dla użytkownika, i tak powstały pop-up blockery .

W popularnych przeglądarkach są standardowo blokowane.

Tak więc Twoje zamiary mogą się nie udać :stuck_out_tongue:

Możesz jedynie zrobić takie po kliknięciu ;]

http://www.webcoding.shost.pl/?sekcja=html&id=popup