Tak w wewnątrz richtextboxa(napisy) po kliknięciu w przycisk button i po wybraniu 3 checkboxów.
Gdzie jest potwierdzenie w checkboxie ON i przycisk active potem wyświetlenie się napisów w richtextboxie jaki to kod.
Już o tym pisałem:
To rozumiem a mnie interesuje do buttona active checked i pojawienie się napisów w richtextboxie
A fragmentu o button - nie mam pojęcia o co pytasz. Zadaj pytanie konkretnie co chcesz osiągnąć i pokaż co już zrobiłeś (kod!)
Chodzi. mi o metodę. Do przycisku. Active checked pojawią napisy w richtextbox ze potwierdzono aimbot,crosshair on i gdzie jest ustawienie w Microsoft visual studio projekty text.
Taki mój kod`
Private Sub Button1_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
If CheckBox1.Checked = True And CheckBox2.Checked = True And CheckBox3.Checked = True Then
RichTextBox1.Text = “Potwierdzono…”
End If
End Sub
Private Sub CheckBox1_CheckedChanged(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles CheckBox1.CheckedChanged
If CheckBox1.Checked = True Then
Label1.Text = "ON"
Else
Label1.Text = "OFF"
End If
End Sub
Private Sub CheckBox2_CheckedChanged(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles CheckBox2.CheckedChanged
If CheckBox2.Checked = True Then
Label2.Text = "ON"
Else
Label2.Text = "OFF"
End If
End Sub
Private Sub CheckBox3_CheckedChanged(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles CheckBox3.CheckedChanged
If CheckBox3.Checked = True Then
Label3.Text = "ON"
Else
Label3.Text = "OFF"
End If
End Sub
Ten post był edytowan`Tekst sformatowany``
No i ładnie. Teraz opisz konkretnie co dalej chcesz uzyskać - bo z tego co widzę masz już zmianę tekstu labeli i pisanie do RichTextBoxa.
Dalej to już nic nie chce uzyskać i oto mi chodziło?
Ty mi powiedz czy o to Ci chodziło.
Tak o to mi chodziło