Jeśli zamierzasz kupić komputer z serwisu X-KOM.PL to serdecznie polecam. Sam w grudniu ubiegłego roku od nich komputerek brałem. Dodatkowo dopisałem, aby złożyli komputer i po otrzymaniu go PC był świetnie złożony. Przewody są bardzo ładnie ułożone. Plusem tego sklepu jest to że bardzo szybko można się z nimi dogadać. Po napisaniu do nich o godzinie 13 już o 13.30 miałem odpowiedź. Widziałem, że konfigurowali ustawienia w BIOSie i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Wybrałem opcję kurierską i nie musiałem jakoś długo czekać bo po tygodniu bodajże komputer już był na magazynie u kuriera (Musiałem tak zrobić bo nie miał kto odebrać)
To taka mała informacja gdybyś chciał brać komputer z x-kom. Napisałem Ci jak to było w moim przypadku
A mam jeszcze takie pytanie bo chce kupić wiedźmina 3 i chciałem przed zakupem wiedzieć ile będę mieć na tym sprzęcie fps i na jakich ustawieniach pogram.
ja w styczniu też kupowałem komputer za takie pieniążki i oto mój wybór
Intel i5 4460 4x3,2 + chłodzenie SilentiumPC (w sumie niepotrzebne)
Płyta Gigabyte H97-HD3
Ram: Goodram 8gb black
Grafika Palit Geforce GTX 960 4gb Jetstream
Obudowa Zalman Z3 Czarna
Zasilacz Chieftec 650w modularny
Podobnie jak kolega dyski i napęd już posiadałem
Wiem że pozostałem na starej podstawce ale procesor zawsze mogę w przyszłości wymienić na i7 4790 a komputer w rozdzielczości 1080p daje sobie radę z każdą grą.