Jaki kupić telefon

Witam!

Jestem nowym użytkownikiem tego forum.

Otóż sprawa polega na tym iż chcę zakupić sobie telefon typu Xperia neo v.

Najważniejsze żeby posiadał androida, słyszałem o tym, że samsungi też są bardzo dobre.

Jakie tego typu telefony mi polecacie?

Myśląc o kwocie to max mogę dać 700zł.

Zależy mi na dobrym połączeniu z internetem.

Pozdrawiam i liczę na pomoc. :slight_smile:

W tym przedziale cenowym najlepszym reprezentantem jest Neo V. Dobry hardware, ekran i przyzwoita rozdzielczość. Następny w kolejce jest SGS, ale jego cena jest kapkę wyższa.

A który jest lepszy, bardziej opłacalny?

Neo V czy SGSplus?

Jeżeli dołożysz jeszcze jakieś 5 dych masz szansę wychaczyć xperie u, zdecydowanie lepszy telefon. Dwu rdzeniowy procesor, dobry układ graficzny. Na ten moment android 2.3.4 gingerbird, ale niedługo aktualizacja do 4.0.

wspomniałeś o samsungach - ja od kilku lat używam samsungów i jestem z nich zadowolony (nigdy nie miałem problemów), a aktualnie korzystam z samsunga galaxy s scl i9003 i na co dzien korzystam z internetu - wszystko jak najbardziej ok. A zobacz sobie jeszcze w jakichś sklepach internetowych, może uda ci się jakaś fajną cenę wyhaczyć. Zerknij jeszcze na takie samsungi: Samsung Galaxy Ace GT-i5830 i Samsung GT-i5510 Galaxy 551 (będzie ci się lepiej pisało bo ma qwerty :slight_smile: )

Rozumiem, że szukasz telefonu na wolnym rynku, a nie w abonamencie? Bo w abonamencie już masz szerszy wachlarz, ale myślę, że to w sumie oczywiste.

Neo v fajny telefonik w tej cenie ale jeśli 50zl droższy jest xperia u to lepiej dopłacić.