Witam forumowiczów.
Po głębokiej analizie wielu laptopów, przeczytaniu dziesiątek recenzji na wielu portalach na placu boju pozostały 2 laptopy. Zakupię jeden z nich. Proszę nie dodawać jakiś innych modeli bo już je na pewno przeglądałem a skupić się na moich dwóch Moje typy to:
Lenovo troszkę lepiej wypada pod względem złączy, banków pamięci, samej pamięci.
Dolby Home Theater 4.0 - nie wiem jak to działa, ale Lenovo to ma, a Acer nie
Dla Ciebie to akurat brak znacznie lecz system jest wart 400 zł.
Jeden i drugi jest dobrym wyborem, Lenovo to nowość lecz są już pierwsze recenzje modeli.
Osobiście wybrałbym Lenovo. Są zazwyczaj lepiej dopracowane i łatwiej rozszeżalne od Acera, który to potrafi iść na “skróty” przy projektowaniu środka. Lenovo ma też to do siebie, że instrukcje napraw i rozbudowy są łatwo dostępne - i proste do przeprowadzenia. Miałem już kilka laptopów obu producentów i jedno jest dla nich wspólne: laptopy od Acera znacznie szybciej się “starzeją”.
FXJ fakt masz rację z Nitro mogę sam dodać dysk ssd m.2 i założyć,
Ale z tym Aspie 7 to już mnie szlag trafia, rozumiem, reflinki, pieniądze, gdzie nie zerkniesz to on a recenzje fatalne na portalach, żenująca matryca, miałem go przez 1 dzień pożyczonego od kolegi w celach sprawdzenia. ŻENADA. Boszee on wyje przy byle okazji…70 db to lekko. Bosze chroń od tego laptopa mnie