Jaki masz telefon

a ja mam od okolo miesiąca nokie 6020 i bardzo dobrze sie sprawuje,tylko szkoda ze nakrecone filmy sa niskiej jakosci

Obecnie posiadam MOtorole C975 ale za jakiś tydzień zmieniam na e398

Ja od listopada 2005 roku mam Nokie 6030 i nie narzekam na nią, bardzo dobrze się sprawuje - typowy telefon do dzwonienia, pisania SMS/MMS bez większych czy zbędnych bajerów.

motorola l6

ja MaM Sony Ericsson J210i

a ja mam Sony Ericsson K300i

SIEMENS S55

siemenss55.jpg

Bluetooth i IRDA, bateria trzyma mi 7 dni, jest nie zawodny i przetrfał wiele upadków :smiley:

Moja Nokia 3510i:

97605d3b6cffb91a.jpg

Ja też :stuck_out_tongue:

Ja miałem Siemensa A51 (bubel) potem Siemensa MC60 (już troche lepiej) a teraz mam Siemensa C75 i jest OK 8) :lol: :mrgreen:

Ja mam V3;]

v3-black-1.jpg

Aktualnie posiadam NOKIA 7650 ale chyba zmienię na NOKIA 6630 :smiley: Symbian to jednak fajna zabawka :smiley:

od kilkunastu lat miałem różne telefony, ale napiszę jedno !!

Nieważne jaki to model , ale najlepsze , najprostsze w obsłudze , bezawaryjne , są modele Nokii

Jeżeli miałbym kiedykolwiek komuś doradzić , to Tylko Nokia !

Pozdrawiam

Od wczoraj mam Samsunga E770

I sądze że jest najlepszy z tych które miałem :stuck_out_tongue:

Ja mam Nokie 6030, bardzo fajny i prosty telefonik :mrgreen:

a ja niemam telefonu narazie , chce kupic albo samsunga d600 choc niewiem czy dam rade bo jest strasznie drogi a jak sa tansze to sprowadzane i grzebane a za taki to ja dziekuje , wiec albo samsung d600 albo d500 albo SE k750i albo SE W800i sam niewiem juz :stuck_out_tongue:

sagem my400x :wink:

Siemens S65 - i nie jest prawdą to, że się bez przerwy wiesza, gubi zasięg, i uszkadza słuch(przynajmniej jak masz firmware powyżej v.12 :stuck_out_tongue: ) - mam go pół roczka i jestem bażżż zadowolony… i chodzą na nim Wormsy3D 8) :mrgreen:

a ja mam taki od 2 tyg

6eebfe1cbb596977m.jpeg

nokia 6600

:smiley: :slight_smile: