A ja mam Siemensa S55 od 2,5 roku. To jest dopiero telefon: niecały 1MB pamięci, 256 kolorów wyświetlacza i takie tam :lol:
Ale jak dobrze pójdzie to niedługo będę miała SE D750i
A ja mam Siemensa S55 od 2,5 roku. To jest dopiero telefon: niecały 1MB pamięci, 256 kolorów wyświetlacza i takie tam :lol:
Ale jak dobrze pójdzie to niedługo będę miała SE D750i
chyba stacjonarne bo sieci komórkowe obchodzą w tym roku 10-lecie.
Przez 6 lat używałem tylko modele Noki, ale od 2 zawierzyłem Samsungowi - i niezawiodłem się. Firma bardzo dobrze rozwiązała menu - wydaje mi się że w niektórych przypadkach przewyższa Nokie.
jeszcze se t610 w najbliższym tygodniu motorola l7 lub se k600i
Ja mam siemensa C75 i SE D750i :lol:
Sony Ericsson K750i :mrgreen: :mrgreen:
Motorola V3i + karta 512MB od 4 miesiecy :mrgreen:
Foteczki…
Ja mam SE W550i (podobny soft do K750i i D750 i W800i itp.)
Nokia 6230
ja czekam na nówke Se K750i z orange bo kupilem na allegro i wlasnie jest w drodze do mnie ^^
Nokia 6820
Niewypał nokii, wprowadzili potem ulepszoną 6682
A potem wspaniałą brzydką ale funkcjonalną E70.
ja mam nokie 3200 i mam już ją 2 lata ale teraz czekam na nokie 6230i
siemens c75
Mam Sagema MyC5-2v,
chciałbym mieć Nokię E60: http://www.nokia.com.pl/nokia/telefony/modele/e60/ (taki garnitur też chciałbym mieć :-))
Mam nokię 6020 od tygodnia i nie narzekam
Ja od dwóch miesięcy mam SE T610, jestem nawet zadowolony, przeniosłem się z Nokii 6610i, w T610 brakuje mi troche radia, ale aparat jest troche lepszy od tego w Noki. Siemensów nie polecam. Poza tym Nokia nie ma (6610i) bluetootha, a IrDĘ ma lipną… SE T610 ma i Irdę i blutufa.
ja mam motorole v635 i jestem zadowolony tylko chciałbym jej zmienić softa
i nie wiem z jakiej stronki można go ściągnąc
Ja mam SE T610 od wóch miechów, dobry telefonik.
A ja mam motorolke c975. Jest ona wypasiona krótko mówiąć. Jest troszkę duża może ale idzie się spoko przyzwyczaić. Poza tym ma UMTS-a (czyli można prowadzić wideokonferencje) poza tym ma slot kart pamięci (ja mam karte 256mb i naprawde dużo można wrzucić) wyświetlacz tez jest superowy jak na 65k kolorow (i ma rozdzialke 176x220, czyli jest dośc duży). Dodatkowo mam wgranego softa który mi sie nigdy jeszcze nie zawiesił, moge nagrywać filmy do długości 12:30 min, wgrany plik który zwiększa wydajność głośniczka (moja komórka jest najgłośniejszą jaką w życiu słyszałem). Jednym słowem bomba ;] polecam każdemu potencjalnemu nabywcy tego telefonu bo naprawdę warto (cena ok 300 zł)
A ja mam simensa c81:)