no to masz jeden z najgorszych telów jaki nokia “zrobiła” , w holandii dostajesz go za 1 euro już przy najniższym “abo” < N73 czy E65 i wiele nizszych modeli przebija go cenowo w ofertach abonentowych. N95 najbardziej spaprany model jaki nokia wpóściła w rynek , obecnie zaniechano już jego produkcji, posiada wiecej wad niż zalet , przykładowe wady: krótko trzymająca bateria , aparat robi gorsze zdjęcia niż poprzednicy noki z matrycami 2 mpx, niezbyt wyraziste brzmienie muzy , częste zwiechy , niezbyt wyraziste i nie intuicyjne manu zwłaszcza poruszanie się po nim , zalety jak dla mnie to tylko wygląd przyzwoity.
Zmieniłem 6230i na N73, temat służy chyba do szpanu :roll:
Mam SE k800i
Zbych1 nie wiem skąd zdobyłeś takie informacje :roll:
Trzymałeś ten telefon w ogóle w rękach? Bo coś mi się zdaję, że jedziesz na opinii “internautów”…
ja posiadam SE k800i ale zastanawiam sie nad w810i
upadłęś na głowe?
< Siemens CX 65 >Stary Złom Ale trudno się rozstać.
Dzisiaj stałem sie szczęśliwym posiadaczem nowiutkiego SE K800i :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Se K750 zajefajny telefonik ;D aparat wyczesany ;] Polecam
A ja jestem szczęśliwym posiadaczem jednego z najlepszych telefonów na świecie:) NOKIA 6120!
No tak masz racje, ale ja mówie o sobie, bo lepszego telefonu jeszcze nie miałem. Bo jak dla mnie takie telefony jak: N70, N73, W950, E65, nie mają się co równać. KAżdy z nich dokładnie przetestowałem.
Bo po prostu 6120 jest dla ciebie nowa… jak ci się znudzi za pare miesięcy to już też będzie beee i będziesz błogosławił inny telefon
Napewno tak będzie, jak wyjdzie coś lepszego, to od razu kupuje:)
To jak wyjdzie W960i to go przetestuj Czekamy
Obecnie od niedawna posiadam Se K750i i bardzo przypadł mi do gustu
ja mam SE k310i
Ja mam SE W810i
A ja mam poczciwą starą kultową i niezniszczalną NOKIE 3310 :]
Nawet gwoździe ptorafi wbić, a te padaczki w stulu W800i by się rozleciały
ja mam telefon 506… :]
a na serio to nokia n70 black , na wiosne planuje zmienić na n73 :]