W960 napewno nie kupie, bo ogólnie nie jestem zwolennikiem SE. Poza ty miałem miesiąc W950 i rozczarował mnie na całej linii. Telefon dosłownie do bani! Słaby wyświetlacz, nic nie widać w słoneczny dzień (i nie tylko) na dworzu. Beznadziejny głośniczek, jedna wielka tragedia. Zawieszający się uiq, zwłaszcza przy przeglądaniu albumów. Brak aparatu (choć w w960 już to poprawili, po za tym nie jest to dla mnie aż taka wada, bo i tak nie używam.) Zobaczymy jak tylko trafi do mnie do sklepu w960, przetestuje go i napewno się podziele odczuciami. Kolejnym moim telefonem już na 99% będzie Nokia E90, później N81. Pozdrawiam.
nnie powiedział bym tak już mi spadł z wysokość 1,5 metra i się nie rozbił jeszcze na ulice, przynajmniej wole ją niż starą Nokie 3310
A ja mam
SE K310i
i nie narzekam :mrgreen:
SE K510i :mrgreen:
Nokia 6230
NOKIA N95 TO NAJLEPSZY TELEFON NA SWIECIE CO LEPSZE JA TO CUDO POSIADAM
Sagem my411x mam go od miesiąca i narazie nieźle się spisuje jako odtważacz mp3. Mp3 przechowuje na microSd Fajny
no no tylko lepszym telefonem jest bez wątpienia e90.
Widać że się znasz na telefonach Respect i pełny szacunek Ten telefon to wpadka Nokii podobnie jak Multipla jest wpadką Fiata
ja mam SE k700i
Ja od roku posiadam SE k600i i bardzo mi pasuje ten telefonik, taki akurat był w abonamencie więc go wziąłem.
Oprócz tego jeszcze jako zapas NOKIA 3210 którą uważam za najlepszy tel jaki kiedykolwiek został wypuszczony na rynek. Nie ma w nim nic co może się zepsuć. Bez problemu można nim otworzyć piwo jak również wbić gwoździe. Żadnych zbędnych śmieci typu aparat czy mp3.
K750i
SE W300i :mrgreen: ale chce go zmienić
k800i z germanosa od czerwca 07 ;]
Od Przedwczoraj nokia 5300!
k310i ale chcialbym sobie zmienić na w800i
Ja mam //okie e61, jestem bardzo zadowolony ponieważ dużo przebywam poza domem, w połączeniu z pakietem blueconnect 500 gorąco polecam dla osób niepotrzebujących aparatu, dla takich e61i.
Pozdrawiam
U mnie gości XDA MiniS ( SPV 3000 ).
Chciałbym coś o nim złego napisać ale nic mi do głowy nie przychodzi.
Z pośród 4 GB softu działają w nim:
Windows Mobile 6, przglądarki WWW, FTP, Filmy, Audio Notes-popularny dzisiaj dyktafon, program do edycji i podstawowej obróbi fotek, sonar - coś jak wykrywacz metali, wifi, GPS - TT i IGO, GG, BT, latarka, miarka, program pocztowy nPOP, odstraszacz komarów, pilot do TV i innych urządzeń, PDF, latające gołe panny po pulpicie, RSS, program pokazujacy ile metrów jesteśmy od burzy, słowniki, programy do nauki EN i D, kilkanaście wypaśnych gierek, WebCamera, 2 x SIM, podkręcony procek do 260 MHz i inne.
Kliknijcie w fotkę-animację ma coś koło 570Kb dlatego nie wrzucałem bezpośrednio.
Jakby kogoś interesowały fotki z tego aparatu zrobiłem kilkadziesiąt w których nic nie grzebałem oprócz zmiany wielkości i wagi www.wess122.info/osiem w poziomie
Bateria trzyma 24h bo zawsze ktoś w nim grzebie i chodzi WIFI. Mam niedaleko siebie kilka free hospotów dlatego zawsze coś się w fonku dzieje. No i pstrykam codziennie kilkaset fotek z planu filmu który kręcimy.
Ot i cały mój wszystko-mający fonek.
BENQ-Siemens EF81 :-]