Jaki masz telefon

nokie: 6310i, 9110i, 7110, E51 i i-mate jaq3

Toshiba G810.

Od jutra HTC Touch HD. Wcześniej Sony Ericsson K 810i. :stuck_out_tongue:

Nokia N72 :slight_smile:

Nokia E51

se c 510 /żałuje że go kupiłem

Nokia 5220 Xpress Music - telefon fatalny :frowning: Nie było tygodnia, żeby się nie zawiesił.

krispal , Czemu żałujesz, że go kupiłeś.?

A ja dalej się męcze z Szajsungiem D900i

z tyłu scieraja sie napisy,niełaczy joystik,miga ekran/czasami/,raz mi upadł i odkleił sie ekranik,to wszystko/po 2 miesiacach użytkowania/ogólnie nie polecam

e51 :slight_smile: i jestem bardzo zadowolony :wink:

Też mam ten telefon 2 miesiące i jak narazie napisy mi się w ogóle nie ztarły, jak coś to w se c510 nie ma joystika, ekran mi raz czy dwa migał, a mi upadł już pare razy i nic mu się nie stało(tylko, że mi upadał najwyżej to z 1m, nie wiem jak tobie).

Masz telefon brandowany? W jakiej sieci? Ja przed zakupem poczytałem opinie w necie i trochę się przestraszyłem, ale jak dotąd śmiga elegancko bez zawiechy i w ogóle. Mam telefon z Orange i soft brandowany (v.5.63). Spróbuj może aktualizacji, zwłaszcza jeśli masz telefon bez brandingu, bo dla takich jest dostępna nowsza wersja ;]

Telefon w orange - sporbuje aktualizacji.

Nokia N-Gage xDD mam go za zastepstwo poniewarz sprzedałem poprzedni telefon i teraz rozglądam sie za czyms innym i prawdopodobnie wezme omnie, lub jakiegos HTC ;]

a ja mam n95 jako podstawowy telefon za parę dni przyjdzie do mnie jako dodatkowy k510i :smiley:

całkiem fajny fon:D

Nokia N82

Nokia E50 jako zapas.

Po symbianie nareszcie coś z WM :smiley: Toshiba G900

toshiba-g900.jpg

Lg KE970 Shine… nie jestem zadowolony ;p

Znaczy, że się nie umiesz obsługiwać. Ja mam Nokia 5220 Xpress Music, Nokie N95 i nic nie psuje ani nie wiesza :smiley: