Nowy nabytek ROKR E8
Poprzednia Motka L7 służyła przez kilka lat
Nowy nabytek ROKR E8
Poprzednia Motka L7 służyła przez kilka lat
nokia e51 czyli symbian + niezła bateria + małe wymiary
Tengyu T808 - najważniejsze, że był tani, spolszczony, z dotykowym ekranem (3 cale) i na dwie aktywne karty SIM
myPhone 6670 city (Dual SIM)
Dual SIM spisuje się znakomicie,generalnie nie narzekam.
moj sima sam nie usuniesz tylko komis gsm lub salon nokii
są takie specjalne karty na allegro nie pamietam jak sie to nazywa, ale przypinasz karte i wkładasz do te, nie tracisz gwarancji i mozesz gadac
Wierność “Sonom Ericssonom” Mam już od 6 lat tefony z tej firmy i o żadnym nie dam złego słowa powiedzieć. Aktualnie posiadam model K770i. Robi fajne foty, ma bardzo dobry wyświetlacz, MP3 i radio. Więcej bajerów mi do szczęścia nie potrzeba
Ja posiadam nokien73, super kombajn multimedialny,jak dla mnie super telefon.
Ja też miałem Sony ericsson przez 5 lat. Kolejno K 300i przez 3 lata i K 810i prze kolejne dwa. Trochę mi się już znudziły (złego słowa o nich nie powiem - chyba najprostsze w obsłudze telefony-) i teraz przerzutka na smartfony -> HTC Touch HD
Moim zdaniem najprostsze w obsłudze telefony to nokia.
Widzisz, ja twierdzę inaczej. Moja mama ma Nokię 6300 i jak się nią czasami bawię i jak chcę się do czegokolwiek dostać to muszę się trochę naszukać, np. aparat fotograficzny to jest tam kamera - mnie się to inaczej kojarzy. :lol:
a moim zdaniem najbardziej przereklamowane (zaraz po Sony Eriksonach - pisownia celowa)
Wymieniłam komórę LG KP501
Od 2 lat Nokia 6300 + 1GB. Za rok pomyślę o nowym
Pablo mam nadzieję że żartowałeś z tymi Nokiami i SE… o0
Aktualnie SE K550I@W610I 4GB.
ja mam nokię n95 ale następny mój telefon to będzie jakiś z windows mobile
np.toshiba g810,omnia
ładne są i w ogóle
można automapę zainstalować:D
Nokia N96.
A ja mam Samsunga Avilę.
A ja mam skromną Nokie 3110classic + 1GB karta
od 2 lat…nokia n73…super sprawa…pomijając,że zaczyna fisiować