Jaki masz telefon

Nowy nabytek ROKR E8 :smiley:

20595662.jpg

Poprzednia Motka L7 służyła przez kilka lat :slight_smile:

nokia e51 czyli symbian + niezła bateria + małe wymiary

Tengyu T808 - najważniejsze, że był tani, spolszczony, z dotykowym ekranem (3 cale) i na dwie aktywne karty SIM :smiley:

myphone_6670-city_3.jpg

myPhone 6670 city (Dual SIM)

Dual SIM spisuje się znakomicie,generalnie nie narzekam.

moj sima sam nie usuniesz tylko komis gsm lub salon nokii

są takie specjalne karty na allegro :smiley: nie pamietam jak sie to nazywa, ale przypinasz karte i wkładasz do te, nie tracisz gwarancji i mozesz gadac :smiley:

Wierność “Sonom Ericssonom” :smiley: Mam już od 6 lat tefony z tej firmy i o żadnym nie dam złego słowa powiedzieć. Aktualnie posiadam model K770i. Robi fajne foty, ma bardzo dobry wyświetlacz, MP3 i radio. Więcej bajerów mi do szczęścia nie potrzeba :wink:

Ja posiadam nokien73, super kombajn multimedialny,jak dla mnie super telefon.

Ja też miałem Sony ericsson przez 5 lat. Kolejno K 300i przez 3 lata i K 810i prze kolejne dwa. Trochę mi się już znudziły (złego słowa o nich nie powiem - chyba najprostsze w obsłudze telefony-) i teraz przerzutka na smartfony -> HTC Touch HD

Moim zdaniem najprostsze w obsłudze telefony to nokia.

Widzisz, ja twierdzę inaczej. Moja mama ma Nokię 6300 i jak się nią czasami bawię i jak chcę się do czegokolwiek dostać to muszę się trochę naszukać, np. aparat fotograficzny to jest tam kamera - mnie się to inaczej kojarzy. :lol:

a moim zdaniem najbardziej przereklamowane (zaraz po Sony Eriksonach - pisownia celowa) :stuck_out_tongue:

Wymieniłam komórę :smiley: LG KP501 :smiley:

Od 2 lat Nokia 6300 + 1GB. Za rok pomyślę o nowym :slight_smile:

Pablo mam nadzieję że żartowałeś z tymi Nokiami i SE… o0

Aktualnie SE K550I@W610I 4GB.

ja mam nokię n95 ale następny mój telefon to będzie jakiś z windows mobile

np.toshiba g810,omnia

ładne są i w ogóle

można automapę zainstalować:D

Nokia N96.

A ja mam Samsunga Avilę. :smiley:

A ja mam skromną Nokie 3110classic + 1GB karta :smiley:

od 2 lat…nokia n73…super sprawa…pomijając,że zaczyna fisiować :slight_smile: