hahah a ja mam starą nudna Nokie 6610i ^^ :oops:
Ale planuje zakupić SE W350i :lol:
hahah a ja mam starą nudna Nokie 6610i ^^ :oops:
Ale planuje zakupić SE W350i :lol:
Ja posiadam Sony Ericssona G502 i jestem zadowolony
K770: czysty soft, nowe stery dźwięku i aparatu, MPS-70 i muzyka lepsza niż z walkmana
No cóż wyjąłem z szafy zakurzoną Nokię 3310 i o dziwo działa. Córka stwierdziła że o niebo lepsza od nowych telefonów do szybkiego wysyłania sms-ów. Mimo upływu lat bateria działa.
Nom, ja mam w domu 15 nokii 3310 do konków xD
Mój K550i w zupełności mi wystarcza.
Samsung D900i i jestem niezadowolony
k -750i potem była 800i a teraz jest omnia
był k750i jest w580i i jestem zadowolony ktoś ma jakaś nowsza serie W~?
c702i
Nokia 6630 z softem ME ale chce zmienić na coś bardziej internetowego np. E61 lub i600
Samsung Avila S5230! Polecam ten telefon, jestem z niego zadowolony (a wbudowana przeglądarka w telefon może z powodzeniem zastąpić Operę Mini - wyświetla strony lepiej niż w tamtej aplikacji)!
posiadam samsunga D600 chyba 3 rok niepamietam dziala nic sie nie rozpada bateria 2 dni dzien przy kozystaniu zdecia filmy rozmowa 100smskow wyswietlacz jak na tamte czasy ok rozsuwanie dziala bez problemow .
Po długim namyśle postanowiłem kupić ten telefon:
To HTC Touch Diamond 2. Decyzja o zakupie tego telefonu przyszła dość znienacka. Na początku decydowałem się pomiędzy G1 a Iphone. I tak na zmianę - raz miałem kupować Iphone a raz G1. Jednak premiera Windows 6.5 spowodowała, że zainteresowałem się telefonami z tym systemem. I dzięki temu zdecydowałem jaki telefon kupić.
Jestem bardo zadowolony, ma wszystkie funkcje których potrzebuję - czyli przede wszystkim bardzo wiele aplikacji, GPS, rozmowy 3G, czujnik ruchu, aparat 5.0 i wiele wiele więcej aplikacji.
Uprzedzam pytanie jakie na pewno ktoś by zadał: _ “Nie lepiej było kupić Iphone” _? Po długim namyśle zdecydowałem, że nie. Dlaczego - bo do tego telefonu mogę instalować aplikacje skąd i jakie chce. Do Iphone mogę instalować tylko te aplikacje na które zgodzi się Apple. A ostatnia akcja ze Skypem pokazała, że Apple kieruje się interesem swoim własnym, a nie dobrem użytkownika. Po za tym Windows Mobile jest popularniejszy - można go znaleźć w większej ilości telefonów, PDA i innych urządzeń niż system od Apple. Jest jeszcze jedna ważna kwestia - cena. Za cenę za jaką kupiłem mój telefon kupiłbym najwyżej używanego Iphona 3GS. Dlatego doszedłem do wniosku, że lepiej kupić HTC…
aleś ty niewymagający xD
ja mam zepsutego n-gage ale już wkrótce kupie sobie 9300
EDIT:
Nokia 9300 oczywiście
To ty nie masz Iphone? To dlaczego jesteś takim zwolennikiem telefonu, a go nie posiadasz…?
miałem go… sprzedałem żeby sobie kupić BMX i może kiedyś dorobie się iPod Touch (też ma iPhone OS i 1G kosztuje 400zł używany )
No, ale nie możesz z niego dzwonić…
Czyli jesteś wielkim fanem tego telefonu, pomimo, że go oddałeś?
nie jestem fanem… po prostu był najlepszym telefonem jakim miałem (a trochę ich było) a ja patrzę głównie na funkcjonalność, potem na jakieś aparaty i inne pierdoły
ja mam niestety SE w 610i - mam zamiar zmienić na jakiegoś htc’ka :D:D
bądź innego który ma system operacyjny i klawiaturę qwerty oraz wi-fi