Jaki masz telefon

samsung galaxy sIII

Aktualnie mam N8 Nokii, ale będę zmuszony sprzedać na rzecz Noki E72 lub E52 … klawisze zawsze R0X :slight_smile:

Nokia C5-00. Wersja z 3.2 MPix aparatem fotograficznym. :smiley:

O i jeszcze taki zestawik Nokii DCT-3 - od lewej: 5110, 6110, 3210, 6021.

SGS <- wystarcza

Sony Ericsson Live With Walkman (wt19i)

74526169062637556197.png

Zdążyłem go już zabić trzy razy i trzy razy wskrzesić po próbach ROMów, więc można śmiało powiedzieć, że jest nieśmiertelny :slight_smile:

@ra-v 5110 mój pierwszy telefon :slight_smile: jak dziś pamiętam wznoszenie rąk ku niebu w poszukiwaniu zasięgu :smiley:

Bo wtedy sieć była w większych aglomeracjach;)

On jest do dziś na Chodzie, mam pudełko, instrukcję, słuchawki z mikrofonem. Wymieniany był akumulator na polimerówkę. Niedługo wrzucę jakiś film na YouTube, póki to jeszcze trzyma 7-10 dni.

Nokia 5110 + instrukcja + pudełko

Samsung Galaxy Ace 2

galaxy-ace-2.jpg

Mam Nokię 7230 model czarny. Średnio się sprawuje.

Sony Xperia SL - jakby ktos chcial poczytac o tym sprzecie zostawiam link http://www.lifestyle.pieniadz.pl/Sony,X … 387-1.html

Nokia Lumia 800,

Sony Ericsson W580i 13432622_1.jpg

SONY XPERIA U SONY-XPERIA-U__1_L.png

Sony Xperia tipo w seksownym kolorku niebieskim :smiley:

ZTE Grand X In :stuck_out_tongue:

A czemu od razu sexowny :P, też mam Tipo niebieski i nic w nim sexownego nie widzę. Po prostu inny kolor, ale wiesz nie będę pisał o upodobaniach :P. Jeszcze LG L5, SGS+, ZTE Blade.

Nieśmiertelny HTC Desire, z MIUI na pokładzie

Samsung Galaxy Mini od roku, ale się znudził. Pewnie za jakiś miesiąc będzie Iphone 5 albo Samsung Galaxy S3.

Biały Iphone 4s (chyba najładniejszy telefon na rynku )

Nie chcę się kocić ale mój czarny jest dużo ładniejszy;-)

Miałem 4S i teraz mam iPhone’a 5 czarnego. Piątka wygląda lepiej. W 4 i 4S srebrna ramka nie pasowała do czerni obudowy.