samsung galaxy sIII
Aktualnie mam N8 Nokii, ale będę zmuszony sprzedać na rzecz Noki E72 lub E52 … klawisze zawsze R0X
Nokia C5-00. Wersja z 3.2 MPix aparatem fotograficznym.
SGS <- wystarcza
Sony Ericsson Live With Walkman (wt19i)
Zdążyłem go już zabić trzy razy i trzy razy wskrzesić po próbach ROMów, więc można śmiało powiedzieć, że jest nieśmiertelny
@ra-v 5110 mój pierwszy telefon jak dziś pamiętam wznoszenie rąk ku niebu w poszukiwaniu zasięgu
Bo wtedy sieć była w większych aglomeracjach;)
On jest do dziś na Chodzie, mam pudełko, instrukcję, słuchawki z mikrofonem. Wymieniany był akumulator na polimerówkę. Niedługo wrzucę jakiś film na YouTube, póki to jeszcze trzyma 7-10 dni.
Samsung Galaxy Ace 2
Mam Nokię 7230 model czarny. Średnio się sprawuje.
Sony Xperia SL - jakby ktos chcial poczytac o tym sprzecie zostawiam link http://www.lifestyle.pieniadz.pl/Sony,X … 387-1.html
Nokia Lumia 800,
Sony Ericsson W580i
SONY XPERIA U
Sony Xperia tipo w seksownym kolorku niebieskim
ZTE Grand X In
A czemu od razu sexowny :P, też mam Tipo niebieski i nic w nim sexownego nie widzę. Po prostu inny kolor, ale wiesz nie będę pisał o upodobaniach :P. Jeszcze LG L5, SGS+, ZTE Blade.
Nieśmiertelny HTC Desire, z MIUI na pokładzie
Samsung Galaxy Mini od roku, ale się znudził. Pewnie za jakiś miesiąc będzie Iphone 5 albo Samsung Galaxy S3.
Biały Iphone 4s (chyba najładniejszy telefon na rynku )
Nie chcę się kocić ale mój czarny jest dużo ładniejszy;-)
Miałem 4S i teraz mam iPhone’a 5 czarnego. Piątka wygląda lepiej. W 4 i 4S srebrna ramka nie pasowała do czerni obudowy.