Co byście polecali jako miniPC pod TV? Założenie takie, że chcę tego użyć do oglądania TV typu KODI, netflix itd. Obecnie kupiłem Xiaomi mi Boxa ale chcę go oddać przyjaciółce, a sobie chcę kupić NUCa lub coś podobnego, do wydania chciałbym przeznaczyć ok 600 zł max, wchodzi w grę sprzęt używany co moglibyście polecić?
Nie brakowało nic - tyle, że na Xiaomi TV zrobię tylko tyle co android TV daje, w wypadku NUCa mam to samo + praktycznie wszystko co na normalnym PC z samego urządzenia byłem zadowolony i polecam go, jedyne do czego miałbym się przyczepić to brak HBO GO.
@bachus zapytał co mi nie pasowało, odpisałem, że w zasadzie nic ale jeśli już to nie ma HBO GO dla Android TV - to co piszesz, to obejście problemu, aplikacja na smartfona podobno działa z niskim bitrate i nie w FullHD, Z resztą - nie o co chodzi. Potrzebuję PC z Windowsem pod TV, bo mam też inne plany przy nim a nie odwrotnie.
Mam NUC-a z i3, D33217CK i jest po prostu super. Szkoda, że nie da się go obsługiwać pilotem na bt, najlepiej takim jak od Xiaomi MiBox albo od Apple TV