Cześć zastanawiam się nad kupnem nowego procesora mój budżet to 700 zł zastanawiam się nad wyborem intela ponieważ nie chcę już wymieniać płyty głównej. Co byście wy zaproponowali jestem wymagającym graczem także, liczę na wasze propozycje.
Słyszałem również nie wiem czy to jest prawda Np. Karta graficzna jest dobra itd… a procesor nie do końca więc procesor może ograniczać kartę graficzną, tak ?
Powiedz mi jak toz robi, jezeli jego płyta nie ma możliwosci podkrecania procesora.
I jak by miał szukać to czemu 2 generacju, jak już to lepiej w tedy szukać i5-3570K
Autorze, zalezy w jakie gry grasz, podaj moze cała konfiguracje, sprzętu, w tedy sie określi co moze byc czynikiem, fajnie by było w jakich roxdzielczosciach grasz, i jak wspomniałem jakie tytuły.
Ogólnie zmiana na i5 była by dobra, i dokupujac do tego fajna grafikę, sprzęt moze być cąłkiem fajny do gier na kilka latek
Co do pytania, tak procesor moze ograniczyc akrtę grafiki.
Proszę zapoznać się z tematem i poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj, umieszczonego w prawym dolnym rogu swojego posta, następnie opcji Użyj pełnego edytora, znajdującej się pod edytowanym postem.
Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało przeniesieniem tematu do Kosza.