Szukam programu do nagrywania dvd z możliwością tworzenia własnego menu- zastanawiam się nad programami typu :
Ulead VideoStudio 11 Plus
Ulead DVD MovieFactory 6 Plus
Nie wiem który lepszy i czym się różnią- wersja testowa Ulead VideoStudio 11 Plus - wygląda obiecująco- ile ten program kosztuje ? A może znacie lepsze programy- zależy mi na profesjonalnym tworzeniu menu na płycie dvd. Z góry dziękuje za info
:o Pominąłem słowo "płyt "- Czyli Jaki program do nagrywania płyt dvd- dalej nie ma miejsca na wpisywanie
Czy tytuł powinien brzmieć- poszukuje programu ? Czy - Nie wiem który program wybrać ?
Szczerze mówiąc nie wiem- Całego tematu nie udało mi się zmieścić w tytule- mam taki problem, ze często nagrywam płyty dvd z filmami - potrzebuje programu w którym jest możliwość zrobienia własnego menu- nie chodzi mi o program do konwertowania filmów tylko z możliwość tworzenia na płycie własnego menu.
Ale dziękuje za szybka reakcję
– Dodane 25.06.2010 (Pt) 12:25 –
Przepraszam powinienem użyć wyszukiwarki do rozwiązania mojego problemu- ok
Dzięki za informację- ciekawy program i do tego dużo możliwości- Zawsze coś nowego można stworzyć Podobnie jest z profesjonalnymi programami do montażu filmów- Media Composer 5, Edius 5.5 czy Final Cut- każdy ma swoje plusy
– Dodane 05.07.2010 (Pn) 4:07 –
Znalazłem! Szukałem programu do wypalania i tworzenia własnej płyty DVD- może nie jest to cud techniki- ale bardzo dobrze sobie radzi z konwertowaniem filmu z formatu MOV na VOB- DVD (na pewno obsługuje wiele innych formatów, ale innych nie sprawdzałem)-można stworzyć ciekawe menu płyty- na dodatek darmowy program- polecam.