Jaki program do nagrywania dvd z możliwością

Szukam programu do nagrywania dvd z możliwością tworzenia własnego menu- zastanawiam się nad programami typu :

Ulead VideoStudio 11 Plus

Ulead DVD MovieFactory 6 Plus

Nie wiem który lepszy i czym się różnią- wersja testowa Ulead VideoStudio 11 Plus - wygląda obiecująco- ile ten program kosztuje ? A może znacie lepsze programy- zależy mi na profesjonalnym tworzeniu menu na płycie dvd. Z góry dziękuje za info :slight_smile:

ConvertXtoDVD polecam .

beduin75 , nazwij proszę temat konkretnie. Inaczej wyciągnę konsekwencje. Przeczytaj ten temat.

viewtopic.php?f=16&t=394978

też go polecam bardzo dobry i szybki program! !!

Ashampoo Burning Studio 10. 0. 1

Ashampoo zgadzam się z tym programem! !!

:o Pominąłem słowo "płyt "- Czyli Jaki program do nagrywania płyt dvd- dalej nie ma miejsca na wpisywanie :slight_smile:

Czy tytuł powinien brzmieć- poszukuje programu ? Czy - Nie wiem który program wybrać ?

Szczerze mówiąc nie wiem- Całego tematu nie udało mi się zmieścić w tytule- mam taki problem, ze często nagrywam płyty dvd z filmami - potrzebuje programu w którym jest możliwość zrobienia własnego menu- nie chodzi mi o program do konwertowania filmów tylko z możliwość tworzenia na płycie własnego menu.

Ale dziękuje za szybka reakcję :slight_smile:

Dodane 25.06.2010 (Pt) 12:25

Przepraszam powinienem użyć wyszukiwarki do rozwiązania mojego problemu- ok

Moja wina- rzadko tu zaglądam :slight_smile:

Do tworzenia menu proponuję DVDLab Pro - ma olbrzymie mozliwości :stuck_out_tongue:

instrukcja obsługi programu :arrow: klik - druga część tutoriala.

Do nagrania gotowego materiału proponuję użyć dowolnego programu do nagrywania: Nero, etc.

Mniej skomplikowane menu możesz zrobić za pomocą NeroVision Express (część pakietu Nero).

tutorial jak to zrobić :arrow: DVD authoring w NeroVision Express

Więcej tutoriali wraz z propozycjami aplikacji :arrow: Tworzenie i modyfikacja DVD-Video

@grand

Dzięki za informację- ciekawy program i do tego dużo możliwości- Zawsze coś nowego można stworzyć :slight_smile: Podobnie jest z profesjonalnymi programami do montażu filmów- Media Composer 5, Edius 5.5 czy Final Cut- każdy ma swoje plusy :slight_smile:

Dodane 05.07.2010 (Pn) 4:07

Znalazłem! Szukałem programu do wypalania i tworzenia własnej płyty DVD- może nie jest to cud techniki- ale bardzo dobrze sobie radzi z konwertowaniem filmu z formatu MOV na VOB- DVD (na pewno obsługuje wiele innych formatów, ale innych nie sprawdzałem)-można stworzyć ciekawe menu płyty- na dodatek darmowy program- polecam.

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: