Posiadam monitor DELL P2421DC który będę chciał używać z laptopem Dell Inspiron 5505. Zarówno monitor jak i laptop mają port USB-C który ma mi pozwolić łączyć się do monitora tylko jednym kablem (używam monitora jako Hub USB).
Typów USB-C jest już teraz tak dużo, że się w tym nie łapię. Ze specyfikacji laptopa można się dowiedzieć, że jest to usb 3.2, ale nie potrafię znaleźć takiego przewodu w necie. Pomóżcie proszę jaki kabel powinienem kupić żeby mi to wszystko fajnie grało (z DisplayPort i Power Delivery).
Pierwotny post edytowałem bo po chwili doczytałem, że autor już posiada monitor i nie zmieniłem jak widać wszystkiego. Pierwsza wersja była napisana z założeniem, że dopiero kupuje monitor.
Dzięki za zwrócenie uwagi.
Ale ze mnie gapa. Faktycznie teraz sobie przypomniałem że był taki przewód i faktycznie miałem go w szufladzie. Dzięki za przypomnienie bo na śmierć o tym zapomniałem!
Czyli mogę mieć pewność że ten kabel obsłuży mi obraz + zasilanie laptopa? Teraz nie jestem w stanie sprawdzić bo jeszcze nie mam tego lapka.
Czasami ludzie zapominają/niewiedzą co mają dołączone do produktu, a że nie było podanych wymagań np co do niestandardowej długości to zaproponowałem najprostsze rozwiązanie