Dlaczego Tylko te zasiłki??? Ponieważ raczej nie dostane nic lepszego w granicach 130zł
Co do ModeCom-a to się trochę zraziłem …
Zombiak - po zachowaniu nie dziwię się że masz ostrzeżenia !
Dlaczego Tylko te zasiłki??? Ponieważ raczej nie dostane nic lepszego w granicach 130zł
Co do ModeCom-a to się trochę zraziłem …
Zombiak - po zachowaniu nie dziwię się że masz ostrzeżenia !
Modecom FEEL to szajs, każdy to potwierdzi ale Modecom MC to chyba najlepsza zasiłka przy małym budżecie…
to do niczego bo to medion robi…
chiefteki zeszły ostatnio na psy z tego co słyszałem
Co powiesz na temat Amacrox Warrior AX450 400W i PENTAGRAM PSF-460-P12S 460W ???
Feel jest robiony przez Essun electronics, MC przez FSP Group INC znany lepiej jako Fortron, są z całkiem innych bajek, nie ma co się uprzedzać.
Delty robi Delta, Medion nie robi żadnego sprzętu zlecają produkcje np MSI, która z możliwe najtańszych i najgorszych podzespołów składa im marketowe potworki.
Lub MC 400, chociaż to to samo robiony na podstawie MC przez Fortrona. Chiefteca i Pentagrama bym nie kupował.
Tyle że Modecom MC to jest to samo co Amacrox Warrior, robiony przez Fortrona ta firma robi bardzo dobre zasilacze, inne zrobione przez nich zasilacze to OCZ i be quiet.
Feel to konstrukcja Essun electronics która jest nie udana, jedynie Modecomy MC i Volcano są udane ale są robione przez inne firmy które robią porządne zasilacze.
No to całkowicie zmienia sytuacje xD
Thx Tobi & Scorpio że chociaż ktoś potrafi rozjaśnić sytuację …
Wybiorę między ModeCom MC 400W, Amacrox Warrior AX450 400W i Fortron 400W
Według was najlepszym okaże się ModeCom MC 400W ?
No według mnie najlepszy by był MC 400W. Jest tani więc czemu nie.
Tak bo jest tańszy od Amacroxa, a Fortron 400W z allegro ma za słabą linie +12V.
No widzisz a zasilacz Delta jest robiony przez firmę Delta Electronics która też robi Chiefteci, Delta Electronics nie ma nic wspólnego z Medionem, Medion nie robi zasilaczy.