Jaki router dla Vectra

Witam jaki router polecacie dla Vectry 600 mb . Wiem że technicolor będzie musiał być w trybie bridge , ale nie mając dostępu do konfiguracji szukam jakiegoś niedrogiego routera .

Polecam TP-Link Archer C6 , TP-Link Archer AX1500. Mam Vectrę i na TP-Link Archer C6 śmiga bezproblemowo.

A ten ichni Ci nie odpowiada? U mnie się super sprawdza, może jedyne co to zasięg na 5Ghz bo w najdalszym kącie i 2 ściany dalej już niestety niemrawo chodzi i lepiej lecieć na 2.4Ghz.

Nie nie sprawdza , nie będzie mi ktoś uniemożliwiał dostęp do konfiguracji routera, przekierować portów się nie da , więc szukam routera , w dobrej cenie.

Jaki budżet masz do dyspozycji?

Max do 250 więcej nie mam zamiaru wydawać . Ten zasięg ma nawet spoko tylko te ograniczenia więc myślę że w tej cenie nowy nie będzie gorszy . Oprócz ustawienia Vectry w tryb bridge to tylko spina je się kablem dołączonym do routera ? I w drugim ustawia czy też jest kombinowania ?

rozumiem,że vectrowy jest w bridge.
Dlaczego archer jest lepszy? (np. co takiego ustawiłeś - a nie mogłes ustawić w vectrowym - że jest lepiej)

Człowieku idź sobie. Ja szukam routera a nie odpowiadam dlaczego . Chce nowy i tyle a nie będziesz śmiecić mi temat . Bo tak bo tak chcę :wink:

To sobie ustaw w wyszukiwarce sklepu 250zł.
Bez ‘dlaczego’ każdy z nich potrafi to czego oczekujesz i jest nowy.

TpLinki jakie wyżej zostały wymienione.

Dla czego inny router a nie ten z Vectry. Co powiecie klikając na otoczenie sieciowe a tu jakiś dziwny użytkownik nieznany. Tak miałem. Zalety TP-Link Archer C6 pełna władza nad ustawieniami sieciowymi hasła, DNS( syn przy konfiguracji domyślnej operatora zawsze miał problemy z timsem po zmianie DNSa problem stracił się, przekierowania portów ( kamera IP) dostęp zewnętrzny, bonus stałe IP za darmo.