Jaki router do 150zł?

Jaki router do 150zł z dobrym zasięgiem wifi 

Jakie pytanie taka odpowiedź - router do 150zł

skłaniałbym się ku TP-Link TL-WR1043ND w wersji 1

router do 150zł a nie za 200zł 

w google są routery do 150zł ale to są z 2015 a mamy 2016 ceny się zmieniają 

Asus RT-AC51U czy ten router jest dobry ? 

pisałem o wersji 1, czytaj uważnie

WDR4300

@ADR1991 popłynąłeś :slight_smile: gdzie? chyba używany, albo z wyprzedaży, gdzie załapie się 10 znajomych kierownika sklepu :slight_smile:

podaj link do tego routera w wersji 1 bo nie moge znalesc 

co sądzicie o tym routerze ? http://www.mediaexpert.pl/routery-xdsl/router-asus-rt-ac51u,id-342185#tab_opinions

np.http://allegro.pl/tp-link-tl-wr1043nd-v1-router-dsl-usb-gigabit-nowy-i5699400544.html

w EuroRTVAgd są po 138zł, ale sprawdź dostępność.

Tego Asusa też chciałem wkleić w pierwszej odp., bo właściwie cenowo pasuje, ale nie miałem z nim styczności i nic nie powiem, ot nowszy, wspierający AC.

Na 1043 możesz wgrać OpenWRT z Luci lub Gargoyle i cieszyć się dodatkową funkcjonalnością.

Oczywiście, że używany. Autor nie zaznaczył jaki ma być stan - używany, czy nowy.

Wybierając ze dwa lata temu dla siebie router brałem pod uwagę zaproponowany przez Ciebie. Jest to jak najbardziej dobra propozycja, ale ja z niego zrezygnowałem, ponieważ podobno są problemy z wydajnością i jego działaniem przy dużych operacjach.

Ciekawe jak sprawuje się ten ASUS. Może jest lepszy, ale w sieci żadnego testu lub recenzji nie potrafiłem znaleźć.

Więc wystarczy wejść na stronę dowolnego sklepu i sprawdzić aktualną cenę. Zresztą trudno doradzić ci cokolwiek konkretnego skoro nie podajesz podstawowych informacji - a wystarczyło zapoznać się chociażby z tym tematem: Wybór routera - przeczytaj zanim zadasz pytanie

W ciemno mogę polecić: TP-Link Archer C20i- urządzenie dwuzakresowe, ze standardem AC lecz bez  gigabitowego portu.

Używany np.: LINKSYS EA2700 DUAL-BAND N600

ten router co podałeś ma dobry zasięg wifi poza domem ? 

Szczerze? Nie wiem, szukając routera zasięg poza domem nie był dla mnie priorytetem. Poszukaj testów urządzenia może ktoś sprawdzał je pod tym kątem.